Egy kaszinónál nyitott tüzet valaki, ahol egy zenei rendezvény zajlott. Többen megsérültek, a rendőrség lezárta a környéket.

Lövöldözés történt helyi idő szerint vasárnap este Las Vegasban. 

A New York Times cikke szerint a Mandalay Bay Casinoban egy zenei rendezvény, a Route 91 Harvest Country Music Festival zajlott.

A lap egyelőre nem tudja, hányan sérültek meg a lövöldözésben, a cikk szerint a rendőrség több más helyszínre is kiszállt, mivel onnan is lövöldözést jelentettek (két hotel, a Mandalay Bay Hotel és Casinótól 10 percnyi távolságra).

Az NBC cikke szerint többen megsérültek a lövöldözésben, amit a zenei fesztivál fellépői is hallottak, az egyik szemtanú az NBC-nek azt mondta, a lövöldözés kitörése után a banda lerohant a színpadról, a közönség pedig elfeküdt a nézőtéren.

Lövöldözés volt Las Vegasban

Lövöldözés volt Las Vegasban

Fotó: MTI/AP/John Locher

A Las Vegas-i rendőrség a Twitter-oldalán arra kérte a lakosokat, hogy semmilyen élő közvetítést ne közöljenek semmilyen felületen az éppen zajló hatósági akciókról. Azt is írták az egyik tweetben, hogy az I115-ös utat lezárták, a reptérre érkező légi forgalom egy részét is más repterekre irányították (a lövöldözés helyszíne közel esik a reptérhez).

(Címlapi kép: MTI/AP/John Locher)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
50 halott, 200 sebesült...
Ez mégsem hír az orbáni médiákban, nem irkálnak a fityeszes bértollnokok, mert az elkövető nem migráncs...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.