A magyar születésű, de évtizedek óta Las Vegasban élő Zsolt krupié a The Cosmopolitan Casinóban. A támadás éjszakáján is dolgozott, megrázó részletekről számolt be a Borsnak.

Ugyanolyan este volt, mint az összes többi, aztán egyszer csak hangoskodást hallottunk az utcáról, majd hisztérikus, menekülő tömeg tódult be a kaszinóba. Az emberek azt üvöltötték, hogy valaki lövöldöz. Azt kiabálták: terrortámadás, és hogy „minden kaszinóban van egy fegyveres AK–47-es géppisztollyal”. A kaszinó vendé­gei valamennyien falfehér arccal, sokkos állapotban, csapot-papot, zsetont, telefont, táskát és mindent otthagyva menekülni kezdtek. A főnökség azonnal kinyittatott minden ajtót, hogy a vendégek a személyzet részére fenntartott helyiségekben is elbújhassanak. A város összes kaszinóját lezárták, percek alatt intézkedtek a városvezetők. Aztán órák teltek el, mire megérkeztek a rend­őrök és azt mondták, mindenki előjöhet. Soha életemben nem hallottam még olyan szörnyű csendet, mint akkor vasárnap este. És az a különös, hogy bár hétfőn már minden újra kinyitott, ez a furcsa csend itt maradt.

Mint arról beszámoltunk, tovább nőtt a Las Vegas-i lövöldözés halálos áldozatainak száma, helyi idő szerint hétfő kora estére elhunyt a tömegmészárlás ötvenkilencedik áldozata.

A magyar szemtanú így élte át a Las Vegas-i tömegmészárlást

A countryfesztiválon mintegy 22 ezren vettek részt, 527 sebesültet kórházakban ápolnak. Sok halálos áldozatot még mindig nem sikerült azonosítani.

(borsonline.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/AP

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
A fehérek jóemberek, nálunk is lehet majd lövöldözni, lőtér lesz hozzá annyi mint a pelyva.
Utána megzakkan valaki és kész a baj. Úgy szokták mondani csak pénz paripa fegyver kérdése. A többi megy magától.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.