Őrizetbe vettek Párizsban öt embert, akik a gyanú szerint robbantásos merényletre készültek a francia főváros egyik elegáns negyedében – jelentette be a francia belügyminiszter. Az egyik elfogott személy “radikális” nézeteket vall – mondta Gérard Collomb a France Inter közszolgálati rádióban, feltehetően a szélsőséges iszlamizmusra utalva. A hatóságok szombaton találták meg és hatástalanították a robbanószerkezetet a nyugat-párizsi 16. kerületben egy lakossági bejelentés alapján. A betelefonáló az M1 párizsi tudósítója szerint egy lakóházban zajt hallott és gázszagot érzett, kiment a lépcsőházba és látta, hogy annak alján ott van két gázpalack, ezek mellett voltak benzines kannák is, illetve egy mobiltelefon is volt a helyszínen kábelekkel összekötve a gázpalackokkal. Gyakorlatilag egy házibomba állt ott a lépcsőház alján. A kiérkező rendőrök a ház előtt is találtak két hasonló gázpalackot, ezután elindult a nyomozás, majd tegnap este vettek őrizetbe öt embert. Az egyikük...

Forrás: orientalista.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Hahó libsik,lehet védeni a védhatatlant...ez sem muszlim féreg volt ,igaz??
quadrocopter
De be vagytok szarva majrésok, melyiket fogadta be Magyarország?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Vazze,egyiket sem,mert nem vagyunk libsi faszkalapok...Franciaország befogadta őket,ez kell szerinted ide is??? persze tudom nem lesz válasz,csak nácizás,mert nem tudtok felelni az ilyen dolgokra!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.