A Financial Times című brit lapnak nyilatkozott Soros György szóvivője a magyar kormány által emlegetett Soros-tervről. Ami nem létezik szerinte.

A Financial Times című brit liberális üzleti napilap a Soros-tervről szóló magyarországi nemzeti konzultációval foglalkozott keddi számában.

A cikk szerzője szerint Soros György egy 2016-ban megjelent írásában az Európai Unió határainak megerősítését javasolta, valamint azt, hogy Európának 300 ezer menekült számára kell helyet biztosítania az illegális bevándorlás visszaszorítása érdekében. Soros szóvivője szerint nincs globális összeesküvés Magyarország ellen

Fotó: wikipedia CC BY-SA 3.0/Niccolo Caranti

Soros egy közös európai menekültrendszer felállítása mellett érvelt, de ismételten állást foglalt az ellen, hogy az uniós tagországokat a menekültkvóták elfogadására kényszerítsék. "Az EU nem kényszerítheti a tagállamokat arra, hogy menekülteket fogadjanak be, ha nem akarnak, vagy a menekülteket arra, hogy oda menjenek, ahol nem látják őket szívesen" – idézte a cikk szerzője Soros Györgyöt.

A napilap szerint annak ellenére, hogy az üzletember ellenzi a menekültek kötelező áttelepítését célzó programot, magyar tisztségviselők a Soros-terv kulcsfontosságú elemének nevezik a menekültek kvóta szerinti elosztásának több mint 20 európai ország által megszavazott rendszerét.

Soros György szóvivője az üzleti lapnak nyilatkozva azt állította, hogy a magyar kormány kampánya hazugságokon alapul.

Nincs Soros György által Magyarország ellen szervezett globális összeesküvés

- idézte a napilap a szóvivő nyilatkozatát.

(MTI)

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/Niccolo Caranti)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
Persze, hogy nincs csak Orbánék agyszüleménye, mert nagy szarban vannak. A mesterségesen napi szinten fentartott mirgánshisztéria tartja őket alélegeztető gépen, de nem sokáig, mert hamarosan elzárjuk a csapokat. Mocskos aljas gazemberek!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Persze, hogy nincs csak Orbánék agyszüleménye, mert nagy szarban vannak. A mesterségesen napi szinten fentartott mirgánshisztéria tartja őket alélegeztető gépen, de nem sokáig, mert hamarosan elzárjuk a csapokat. Mocskos aljas gazemberek!!!
Nessy
@peterkelemen: Ahol egy nem létező népcsoportot ( pirézek) a megkérdezettek 60 % - utál, ott nincs min csodálkozni!
nekem már a Négyszögletes kerek erdő jut eszembe, ahol a "jönnek a pomogácsok, jönnek a pomogácsok" szöveg volt, ami félelembe tartott mindenkit, amig a mese végére kiderül, hogy nem is léteznek!
wagabund
lári-fári... biztos, ami biztos, szeretnék légy lenni abban a szobában, amelyben Soros eligazítja a szóvivőjét az elkövetkezendő nyilatkozatokra...

-tudod bélám, ezek a magyarok még engem sem szeretnek, pedig én is az vagyok...szerettess meg velük...mondj valami kedveset, hogy szem ne maradjon szárazon..
-aztán ha beszopták, akkor kirántom alóluk a szőnyeget...és akkor mégiscsak én nevetek a végén...
-értetted?
-igen uram, megyek megszopatom őket.
-helyes.
kopacsijanos
@Nessy: @Nessy: @Nessy: @Nessy: Az pár száz halott nem számít azok sem léteztek!!Teljesen elment az eszed!!
szaboria1
Az senkit sem zavar, hogy mint kiderült Soros már kb. 400 millió dollárt adott a magyaroknak köztük a jelenlegi miniszterelnöknek is 1989 óta.
iluminati
@szaboria1: Plussz az iszap károsultaknak akik meg sem kapták...
justhpeter
@kopacsijanos: Ha mind fideSS politikus ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.