Újabb bizonyítékok kerültek elő egy dán magán-tengeralattjárón meghalt újságírónő ügyében. A gyanú szerint a vízijármű tulaja halála előtt megkínozhatta, és ő is gyilkolhatta meg a nőt.

15 késszúrás nyomát találták meg annak a dán újságírónőnek a testén, aki egy magántulajdonban álló tengeralattjáróról tűnt el augusztus végén. 

A rendőrség szerint megtalálták a holttesten a gyilkos, a tengeralattjáró tulajdonosának DNS-ét is – olvasható a The Guardian cikkében.

A cikk szerint Kim Wall svéd újságírónő egy tengeri útra indult a dán tengeralattjáró tulajával, Peter Madsennel, de a jármű elsüllyedt. Madsent kimentették, ő azt állította először, hogy a nőt már hamarabb partra tette, de nem került elő. 

Később a férfi már azt állította a rendőröknek, hogy a nő egy balesetben vesztette életét a tengeralattjáróban.

15 késszúrással végezhetett a svéd újságírónővel a dán tengeralattjáró-tulaj

Fotó: YouTube

Végül augusztus végén egy fej és végtagok nélküli torzót találtak partra vetve. A rendőrség a tengeralattjárónál megtalálta az újságíró vérét, a torzóról pedig kiderítették, hogy szándékosan lett megcsonkolva, és súlyokat kötöttek rá, hogy a víz alatt maradjon. Mostanra pedig azt is kiderítették a vizsgálatok, hogy halála előtt megkínozhatták a nőt, és 15 késszúrás nyomát is fölfedezték a testen. 

Peter Madsen már egy ideje előzetesben ül emberölés gyanúja miatt, ezt most újabb egy hónapra meghosszabbították. 

(The Guardian, Index)

(Címlapi kép: YouTube)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
100 evvel kene meghosszabbitani a letartoztatasat, balfekek,,,,:o((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.