Még a nyáron szólta el magát Rex Tillerson amerikai külügyminiszter, hogy nem Donald Trump a legélesebb kés a fiókban.

Rex Tillerson amerikai külügyminiszter és főnöke, Donald Trump közt többször is voltak már súrlódások, de az NBC cikke szerint Tillersonnál az lőtte ki a biztosítékot, mikor a korábban általa vezetett Boy Scouts of America (cserkészek egy csoportja) gyűlésén állt neki Trump harcias politikai kinyilatkoztatásokat mondani.

A cikk szerint Tillerson többször is idiótának ("moron") nevezte az elnököt, és többször is mellétette a "fucking" általános kifejezést is, ennek pedig kormánytagok, tanácsadók és más magas rangú republikánus párti személyek voltak fültanúi. 

Saját külügyminisztere szerint is idióta Trump

Fotó: wikipedia Public Domain/Office of the President of the USA

Tillerson a cikk szerint már többször is fontolgatta felmondását, eddig Mike Pence alelnök volt az, aki maradásra bírta. 

Donald Trum a Twitteren arról írt, az egész sztori csak kitaláció, humbug, fake news, és hogy kérjenek bocsánatot Amerikától (mármint az NBC).

Tillerson ugyanakkor nyilvánosan nem tagadta az elhangzottakat, de azt igen, hogy Pence alelnök bírta maradásra. De azt is hozzátette egy megszólalásában, hogy ő nagyon tiszteli Trumpot, és bölcs vezetőnek tartja. 

(NBC, CNN, 444)

(Címlapi kép: wikipedia Public Domain/Office of the President of the USA)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
az a baj, hogy a felső vezetők, főleg a világ hatalmasságai is becsmérlően nyilatkoznak még a saját kenyéradójukról is, hát még az ellenzékről, vagy a népről...

aztán csodálkoznak, ha szembeszél fúj...
karma1
Hat ebben tamaskodom erosen - hogy Tillerson eles elmenek es jo vezetonek tartana trumpot -, mert ez a "bolcs" vezeto a twitteren azt uzente Tillersonnak, hogy hagyja mar a fenebe a "Kis Raketaembert" (kimdzsongunt), ne vesztegesse targyalasokra az idot, mert amit Amerikanak es neki, az amerikai elnoknek meg kell tennie, azt o elintezi, megteszi.

Szerencsetlen Tillerson probalja elkerulni az atomhaborut, ez meg az inditogombbal jatszik...
justhpeter
Végre valamiben egyetértünk. Szerintem sem tiszta fialás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.