Európa biztonságának romlásáért a Krím félszigetet a nemzetközi jogot megszegve annektáló, a kelet-ukrán háborúban részt vállaló Oroszország felelős.

Így fogalmaz a pozsonyi kormány által elfogadott, parlamenti jóváhagyásra váró szlovák biztonsági és védelmi stratégiai tervezet.

Pozsony: Oroszország veszélyezteti leginkább Európát

A pozsonyi Új Szó cikkét idézve az index.hu azt írja: a dokumentum szerint annak kicsi az esélye, hogy Szlovákiát fegyveres támadás érje, de bármikor kialakulhatnak válsághelyzetek. NATO- és EU-tagként Oroszország a legfőbb veszélyforrás.

(index.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Robert Fico -nak teljesen igaza van. Úgy látszik orbánnal ellentétben ő átlátja putyin alattomos EU ellenes munkálkodását!!! Több ponton repedezik az örbán által szilárdnak mondott V4 kapcsolat!
F_Viktor
@Jozefina: orban jol erti putyint, de azt is tudja, hogy sokaig nem tudja benntartani az orszagot az unioban. A sorba pedig nem akar beallni, a tortenelemkonyvek lapjaira akar kerulni. Azt sem banja ha azok a sotet oldalak lesznek. Ezert aldozza be az orszagot. A jovo szovetsegeset putylerben latja.
Szerette volna belerangatni a V4-eket is, de ott nem hulye a nep, nem kernek az oroszokbol, ok tanultak a kommunista rendszer hibaibol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.