Mivel nem akarta meginni a tejet a 3 éves kislány, ezért az apja kiküldte a házból, és egy fához állította büntetésből. A kislány eltűnt, a rendőrség letartóztatta az apát, a lányt szombat óra keresik.

Meglehetősen érdekes nevelési eszközhöz folyamodott az Amerikai Egyesült Államokban, Texasban egy férfi 3 éves kislányával szemben. 

Miután a lány, Sherin Matthews nem akarta meginni a tejét, az apa, Wesley Matthews kiküldte a házból és egy fa mellé állította büntetésből a lányt múlt szombaton.

Sherin azonban 15 perc múlva eltűnt a fa mellől, az apa pedig 5 órával később jelentette az esetet a rendőrségnek. A rendőrök a férfit letartóztatták gyermekveszélyeztetésért, másik, 4 éves lányát pedig kivették a családból és a gyermekvédelmiseknek adták át. A kislány ráadásul nem túl kommunikatív, nehezen fejezi ki magát, mivel egy kissé vissza van maradva a kortársaihoz képest.

A hatóságok a legmagasabb fokozatú, úgynevezett Amber Alert (borostyán riadó) riasztást adták ki a lány eltűnése miatt, nagy erőkkel folyik a keresés. 

(Blikk, Mirror)

(Címlapi kép: részlet a körözési felhívásból)

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.