Jövő márciusban mutatja be a Magyarországról készülő különjelentését a zöldpárti Judith Sargentini, és júniusban előbb az állampolgári jogi bizottság, majd 2018 szeptemberében az EP plenárisa szavaz róla. Kétharmad kellene ahhoz, hogy az EP kezdeményezhesse hazánkkal szemben a 7-ik cikkely szerinti eljárást.

Ismertette szerdán az EP állampolgári jogi bizottságában a zöldpárti Judith Sargentini azt a menetrendet, aminek a végén az Európai Parlament plenáris ülése majdnem egy év múlva szavazhat a Magyarországot átvilágító jelentésről.

Jövő ősszel élesíthetik az uniós atombombát a magyar kormány ellen

A jelentés arra a kérdésre keresi majd a választ, hogy Magyarország esetében fennáll-e az uniós alapértékek megsértésének egyértelmű veszélye.

Ha a válasz igen, akkor az EP arra kérheti a Tanácsot, hogy tegye meg az ilyenkor szükséges lépéseket, azaz indítsa el a 7-ik cikkely szerinti eljárást – írja a BruxInfóra hivatkozva a inforadio.hu.

A jelentés elfogadásához a jelen lévő képviselők szavazatának kétharmada, az összes képviselő szavazatának abszolút többsége szükséges (vagyis összesen 376 voksra van szükség).

(inforadio.hu)

Cikk- és címlapkép: Youtube

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a helység kalapácsa
orbán putyin pincsije Európa, és az egész világ szétcseszésében.

Van ez a dakota putyin, aki már mosolyogni sem tud a sok botoxtól (amikor mosolyogni látod egy képen, az photoshoppolt), ez a geci kinövésű már mosolyogni sem tud természetesen..

orbán képes szétcseszni az egész világot - putyin pincsijeként.
Érted ezt a mélységes elvetemültséget?

orbán leért a legaljára.
Ha kell (ha nincs más), én teszem meg azt, amit meg kell tenni egy egész ország szabadsága érdekében.

(Már régóta meg vagyok figyelve. Ezután egy kicsit jobban figyelnek rám. Szeretem, ahogy figyelnek. Az a sok erőforrás a semmiért...
Túl jó vagyok.Még kreálni sem tudnak vádat. Sajnálom! Sajnálom, hogy jó vagyok :(
A figyelőknek írom: Novemberben kiváltom a 10 éves útlevelet, a mágneskártyát, a GKI-m még aktív, és februárban ágyesz-bugyesz.

Soha többet Magyarország!

www.youtube.com/watch?v=CdImMj5f4H4
justhpeter
@human: Nem az az érdekes, hogy Orbán hogy fog felkészülni, hiszen ki nem szarja le. Két kérdés van. Az egyik, hogy a töketlenkedő ellenzék hogy lesz felkészülve, aztán az hogy a fideSS újabb győzelme esetén mikor indul el egy újabb kivándorlási hullám.
human
@justhpeter: Ha itt nagyon eldurvulnak a dolgok fogom a páromat és édesanyámat és itt hagyjuk ezt az országot. Az én gyerekeim nem fognak diktatúrában felnőni.
cikicakk55
@a helység kalapácsa: "Ha kell (ha nincs más), én teszem meg azt, amit meg kell tenni egy egész ország szabadsága érdekében."
Abban,hogy itt hagyod az országot,mivel teszel jót a Magyar nép szabadsága érdekében? Azért vagy kurva jó,mert lelépsz? Már ellőtted akkor több mint egy millió Magyar sokkal bátrabb volt,mert Ők már rég leléptek és nem is harangozták be a neten.Pont úgy írod le az egészet,mint ha lelépésed előtt vagy a lelépéseddel vissza adnád az ország szabadságát.Igazán bátor tett.gratulálok!Igaz,az én szememben nem vagy kurva jó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.