A párt társelnöke ezt az ATV Fórum című műsorában jelentette be. Gulyás Márton jelentette be korábban, hogy közös ellenzéki tüntetést szerveznek október 23-ára. A demonstráción ott lesz a DK, az Együtt, a Liberálisok, a Modern Magyarország Mozgalom, a Momentum Mozgalom, az MSZP, a PM. Legutóbb az ATV Egyenes Beszéd című műsorában Tóth Bertalan, az MSZP frakcióvezetője beszélt arról, hogy október 23-án szeretnének közös tüntetést, pártokkal és civilekkel is. Aki akkor ott a színpadon lesz, az reményei szerint az összefogás részese. Az ATV Fórum című műsorában Hadházy Ákos elmondta, hogy nem vesznek rész a 23-ára tervezett közös ellenzéki tüntetésen.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az LMP máig nem jutott el a felismerésig, hogy nem lehet egyidejűleg a kormány és az ellenzék ellenzéke. Ja, hogy az előbbinek nem is az, csak névleg?... Emlékszem, hogy az LMP az összes problémás szavazásnál kisegítették a Fideszt. A parlamentből kibukott összes volt LMP-s politikust zsíros állásba helyezte Orbán: Lásd Mile Lajos, Ertsey Katalin, Osztolykán Ágnes. De lesz még alkotmánybíró Schiffer Andrásból is meglátjátok. Mert megszolgálta.
Jozefina
Az LMP orbán csicska pártja! Nem is várható más tőlük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.