Szakszerűtlennek és megalázónak tartják a helsinkis jogászok, hogy a menekültügyi hivatal szakértőkkel vizsgálja a magukat homoszexuálisnak beállító migránsokat. A Soros által támogatott szervezet szerint a helyes eljárás az lenne, hogy az általuk készített teszt alapján döntik el, ki mond igazat és ki hazudik ügyének a kedvező elbírálása reményében. Hamarosan döntést hozhat az Európai Unió Bírósága egy Magyarországon menekültstátusért folyamadó nigériai férfi ügyében, akit a Soros György által bőkezűen támogatott Helsinki Bizottság képvisel. Az illető kérelmét, amelyben arra hivatkozott, hogy homoszexualitása miatt hazájában üldözésnek volt kitéve, a magyar menekültügyi hatóság elutasította, mivel a szakértői vélemény nem támasztotta alá a nigériai migráns állítását (lényegében azt állapította meg, hogy hazudik). A helsinkis ügyvédek persze azonnal megtámadták a határozatot, a döntést felülvizsgáló magyar bíróság pedig Luxembourghoz fordult iránymutatásáért. Lapunk kérdésére...

Forrás: magyaridok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
vegyenek már neki egy letelepedési kötvényt, aztán nyitva előtte az egész Unio, és Rogánék sem járnak rosszul!
Egyébként ma nagyon szép őszi idő van, érdemes kimenni a szabadba, amíg akad fa a fővárosban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@durbincs: Természetesen a csúti hájtömeg által hirdetett saját igazságát, ,melynek a betolakodó román- migráns ingyenélók, mint maga , eszementen tapsolnak, hurráznak, csak alamizsna legyen ugye!
Csizmás Kond
@durbincs: ...hozzá kell szokni...az ipse egy alkesz, és néha többet önt fel a garatra mint amennyit elbírna...ilyenkor zagyva.
Sámannus
Az illegális bevándorlás nem egyenlő az illegális bevándoroltatással.
Míg az egyiket vissza lehet állítani a másikat nem.
Csaxólok, ki csinyá ilyet. ( a matyar kórmány)
Sámannus
@durbincs: Most a gorbányod lebukott, mert a zsernyákok kiemeltek agy nemzetközi bűnözőt, aki veszélyes az országra.
Fel szeretném hívni a figyelmet, hogy legálisan juttatja be az unióba, és Magyarországra a legveszélyesebb bűnözőket. Láthatóan olyanok keresik meg akik a legkártékonyabbak.
silber13
@Csizmás Kond: Mondod mindezt pont te?:-)))))))))) Nézzél magadra szerencsétlen!:-)))))))
1magyar
Osztrák oldalon vesznek 5 m senki földjét, ami kapuként szolgál majd?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.