Újabb kétéves elnöki mandátumot kapott Tőkés László európai parlamenti képviselő az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) Kolozsváron megszervezett küldöttgyűlésén szombaton.

Újabb két évre Tőkést választották az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács elnökének

(Fotó: YouTube/Erdélyi Magyar Néppárt)

A szervezet sajtóirodájának közleménye szerint az elnökségi beszámolók, valamint az EMNT Demokráciaközpontok honosítási munkájáról szóló összefoglaló ismertetése után a jelen lévő 95 küldött megerősítette elnöki tisztségében, és a következő két évre is bizalmáról biztosította Tőkés Lászlót. Az EMNT elnökének jelölésére a küldöttek megerősítették tisztségében Sándor Krisztina ügyvezető elnököt is.

(MTI)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Töretlen a bizalom benne, mint Farkas Flóriban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Clavigo
Hova szarjak izgalmamban ?? Mi közöm van ehhez a román csuháshoz ?
human
Töretlen a bizalom benne, mint Farkas Flóriban.
Equus1
a küldöttek a szavazás után felvették az érte járó pénzt, együtt elénekelték, h "Hozsánna néked Orbán Viktor", majd együtt úrvacsoráztak. Ezután a szállásukra hajtattak a volt Magyar Köztársaság által biztosított járművekkel, sofőrökkel és megverték a feleségüket.
egyvandor
@Clavigo: Forintosítva legalább annyi közöd van hozzá, amennyi adóbefizetésed az ő közreműködésével csorog át a kinti nertársak zsebébe.
Pálinkafőző Rézüst
Jézus faxa...Akarom mondani Jézus faxon kért mindenkitől emiatt...
quadrocopter
@durbincs: Neked itt kuss van, primitív nyálkás büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te f@szfej?
quadrocopter
@durbincs: Neked itt kuss van, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú vegetáció?
quadrocopter
@durbincs: Ótvaros pofád befogd, primitív nyálkás jószág, betegesen perverz, iskolázatlan büdösbogár, még mindig nem menni magyar nyelv - te húgyagyú idióta debil vegetáció?
Hogyan mersz te azzal az egy bites primó agykezdeményeddel embert megszólítani?
Jozefina
Megérteném, ha egyáltalán Erdélyben lakna. De csak lázítani és mellébeszélni jár oda!!! 90 elvakult ember választotta meg!!!
nezelodo
Beválaszthatnák a NANE vezetésébe is, a M.T. expolgival, a vezérrel meg az elhíresült komondoros polgival, megalakíthatnák a "Vak Komondor szekciót" a nők védelmében, ahol Orbán is foglalkozhatna végre nőügyekkel, de csak akkor, ha valaki elárulná neki, hogy a szavazóinak kb fele nő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.