Több százan vonultak fel vasárnap Sydney-ben azt követelve, hogy Ausztrália engedje be az országba azokat a menekülteket, akiket jelenleg Pápua-Új Guineában és Naurun tartanak fogva. öbb százan vonultak fel vasárnap Sydney-ben azt követelve, hogy Ausztrália engedje be az országba azokat a menekülteket, akiket jelenleg Pápua-Új Guineában és Naurun tartanak fogva. A tiltakozást szocialista politikusok és emberi jogi szervezetek hirdették meg. "Manuson senki sem szabad. Ugyanúgy börtönsziget lesz, mint Nauru" - utalt a Refugee Action Coalition szóvivője, Ian Rintoul arra, hogy a Manus szigetén lévő tábort a hónap végén bezárják, és az ott lévőket máshová telepítik át Pápua-Új Guineában. A tiltakozók azt követelték, hogy a menedékkérőket engedjék be Ausztráliába. Behrúz Bucsáni kurd újságíró, aki Manuson raboskodik, a közösségi médiában azt írta, hogy a tábor lakói nem akarnak Pápua-Új Guineában élni, mert ott nem tudnak dolgozni, nem tudják eltartani családjaikat, és nem érzik...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

reagens
@karma1: Tudjuk! A nem ausztrál tüntetők! Erről beszéltünk. Jó, hogy megértetted!
reagens
@durbincs: Nem kell, olvastam! Sőt, a muzulmánok találták fel Európát, csak elköltöztek, de itthagyták a magas kultúrájukat.
Jelenleg ezt az ómigránsok képviselik, főleg Olaszliszka után!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.