A Nézőpont Intézet elemzője szerint újabb pofont kapott a bevándorláspárti európai baloldal, a magyar megoldások átvételével pedig ma már választást lehet nyerni Nyugat-Európában. Folyamatosan gyengülnek az európai baloldali pártok, három hete Németországban szenvedett történelmi vereséget a SPD, de Hollandiában és Franciaországban is jelentősen visszaestek a szocialisták. Ebbe az európai trendbe illeszkedik bele Ausztria is, ahol az előzetes adatok szerint az Osztrák Szociáldemokrata Párt a 2013-as (26,8 százalék) történelmi mélypontjáról nem tudott érdemben elmozdulni – jelentette ki Deák Dániel a 888.hu-nak. Deák Dániel A Nézőpont Intézet elemzője szerint ez a lázadás az európai baloldal ellen egyértelműen annak a következménye, hogy sem a migrációs, sem a gazdasági válságot nem tudták megfelelően kezelni, az európai polgárok helyett másokat – bevándorlókat, globális pénzügyi tőke elvárásait – igyekeztek képviselni ezek a pártok. A mostani osztrák jobboldali fordulat azt...

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@durbincs: neked nem osztottam lapot te barom agyatlan román...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
volvós
..." nézőpont intézet " - 888.hu - deákdániel pisis kisóvodás...
még valamit kihagytam a fideszeseken kívül ???
Clavigo
Semmi gond..Orbánt épp úgy le fogják szarni,,mint eddig. Oszt jó napot.
Clavigo
@durbincs: Mi van bumburnyák ? Te magadat " like "-olod ?? Te szomorú marha..
Clavigo
@durbincs: Kiolvastad már a Pál utcai fiúkat,,te agyalágyult ??
volvós
@durbincs: neked nem osztottam lapot te barom agyatlan román...
JAJMÁR
A kerèk forog. Lecseng majd, a maga termèszete szerint ez is.
simmering73
"...az új osztrák politika nem a magyar befolyás erősödése irányába fog hatni a térségben, hanem éppen fordítva. Orbán Viktor is a második helyre szorul, mint kelet-európai megmondó ember Sebastian Kurz mögött, aki nem csak fiatal kora miatt veri, hanem mert ő Európa egyik leggazdagabb országa, Ausztria kancellárja. Szemben Orbánnal, aki még mindig a kontinens szegényebb, alsóházában csillogtathatja csak kétségtelen pávatáncosi erényeit."
nepszava.us/ausztrianak-tanulatlan-de-allitolag-tehetseges-kancellarja-lesz/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.