Elemezte a hazai politikai életet, azután döntött így. A Demokratikus Koalíció ifjúsági szervezetének egykori vezetője, Szarvas Koppány Bendegúz a Momentumhoz igazolt Szarvas Koppány Bendegúz. Az azonnalinak adott interjúja után Facebook-oldalára is kiposztolta a hírt, hogy "a múlt hét óta pártoló tagja vagyok a Momentumnak. " "Az elmúlt hónapokban figyeltem és elemeztem a hazai politikát. (..) Miközben a pártok "röppályáját" figyeltem, nem sok újat láttam. Legtöbben csinálták azt, amit eddig, márpedig ez szakadékba vezet," írta. A többi párttal szemben a Momentumban meglátta potenciált. "Pragmatikus ember vagyok, számomra egyaránt fontos, hogy a közösséget, amihez csatlakozom jó értékek vezéreljék és képes legyen ezeket az értékeket érvényesíteni is. Mind a kettő elem jelen van a momentumban, én pedig remélem, hozzá tudok járulni a sikerhez tapasztalatommal és tehetségemmel. " Hozzáteszi, mindent meg fogok tenni azért Momentumot minél többen megismerjék és elhiggyék: "van...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ertelmes csokanak nez ki, de akarmennyire is elnok volt, valahogy sehol nem szerepelt - legalabbis csak most talalkoztam a nevevel.
Tessek mondani, nem lesz tulsagosan sok mar a momentumos megmondoemberekbol? A DK orban ellen kuzd - gondolom, az IDE is azt csinalta, csak a koruknak megfeleloen tettek a dolgukat.
Akkor most gondolkodas nelkul elfogadja a momentum azon celjat, hogy ok nem akarjak megnyerni a mostani valasztast, hanem 2022-re gyurnak? Tenyleg ezt akarja ez a fiatalember?
CsipkeRózsa
Itt a legtöbben még csak kezdők, jobban lehet érvényesülni.
nezelodo
Neki nyilván nem kell az Uri utcában potyalakás majd, ha összeborulnak a dakotákkal, mert jurtában lakik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.