Az amerikai diplomatáknak maradandó halláskárosodást szerinte Kuba okozta. A hivatalos amerikai álláspont nem ez, de Trump így gondolja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
..."Trump: Kuba felelős a rejtélyes kubai hangtámadásért"...

az öt Herzes frekvenciát már Dzsugasvili emberei is alkalmazták mint kínzást, majd halálokot..
karma1
Az ot Herzes rezgesnel (meg 16 Herz alatt) a belso szervek kepesek leszakadni, halalt okozo serulest okozni - nemcsak kinzaskent.
A hallaskarosodas mastol lehet...
A kubai koruli tengerekben el egy halfajta, ami olyan hangot bocsajt ki tartosan, amit nem tudnak kizarni az emberek a hallasukbol, de ez egy termeszeti jelenseg, es kb. egy hetig tart. (Attenborough-nak volt errol egy filmje, nagyon erdekes volt)
Ha trump nemcsak a cartoon channelt nezne fel napokat, hanem a Discovery-re is atkapcsolna, akkor mar hallott volna errol is...
nezelodo
Még sokszor fog szórakoztatni bennünket ez a zseniális amerikai elnök a jobbnál jobb nyilatkozataival, bizonyságot téve a hatalmas IQ-járól. Legalább nem George H. W. Bush képességein rugóznak ezután a fanyalgók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.