Nagyon sok üzenetet kapunk a törölt, késett Air Berlin járatokkal, visszaigénylésekkel, kártérítésekkel kapcsolatban. Sajnos nincsenek túl jó híreink. Akiknek a csődeljárás kihirdetésé után törölték a járatát annak a jegy árát sem térítik vissza. Ha a kihirdetés előtte vásároltad, akkor a jegyárat visszakaphatod a felosztás után, de ennek is kicsi az esélye. Kártérítést senkinek nem fizetnek, tehát ez esetben nem tudsz élni a jogaiddal. Ha csak teheted, ne foglalj egyetlen Air Berlin járatra se jegyet. Teljesen bizonytalanok az indulások, rengeteg a késés és a törlés.

Forrás: utazomajom.hu
Feltöltő: utazomajom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Nem csodalom, hogy csodbe mentek. 2 evvel ezelott a felszallaskor felrobbant a baloldali motorja a gepnek, kb. 5 masodperccel azelott, mielott felemelkedik a kifutorol. Delutan 1-kor indult volna a gep, Svedorszagbol Berlinbe, este 11-kor meg nem tudtuk, mi lesz a 300 utas sorsa. Potgepet nem kuldtek, masnap hajnalban egy masik jarattal jutottunk Berlinbe, magyarazat, karterites nelkul, meg csak egy "elnezest kerunk" megjegyzes sem hangzott el toluk. Ezt az egyszeru utat masfel nap alatt tettuk meg, borult minden tervunk a maradek idore nezve.
Ha nem mentek volna csodbe, akkor sem utaznank meg egyszer veluk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.