Szentpéterváron vendégeskedik az országgyűlés elnöke, ott sikerült elmondani, hogy kik között is zajlik jelenleg a harc: az értékvédők és  nihilisták közt.

Korunkban az igazi küzdelem már nem a hagyományaikat, hitüket, értékeiket védő emberek között, hanem egyfelől köztük, másfelől pedig a mindezek létjogosultságát eltagadó nihilisták között zajlik – jelentette ki Kövér László, az Országgyűlés elnöke kedden az Interparlamentáris Unió (IPU) 137., szentpétervári közgyűlésén.

Kövér szerint a küzdelem az értékvédők és a nihilisták közt zajlik

Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

Készen kell állnunk nemcsak a párbeszédre, hanem az együttműködésre is. Képesnek kell lennünk, hogy az országainkban s a körülöttük lévő térségekben létező természetes sokszínűséget ne a kizárólagosságra, hanem a méltányosságra törekvés jegyében ne saját közösségünk korlátjaként, hanem támogató erőforrásaként fogadjuk el

- mondta el a házelnök.

A szentpétervári fórum alkalmából Kövér László megbeszélést folytatott Valentyina Matvijenkóval, az orosz Szövetségi Tanács (a parlament felsőháza) elnökével.

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Bodnár Boglárka)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az igazi értékek forrásánál van! De mivel egy sötét bunkóról van szó, így nem az ermitázs kincseiről van szó! =))
peterkelemen
Nihilista az az ember aki sem a társadalmi értékekben, sem a törvényekben, sem a lét értelmében nem hisz. Ez jól jellemzi a fideSS tagjait és híveit. Pontosan ők azok, akik szétverik a társadalmat és leépítik a jogállamot.
tudode
Hoffi értékelte Gobránt és Kövért. Nekem nincs szavam ezekről!! Fárasztó rossz "répák"!!!
.
----- Hofi Géza Orbán Viktorról (és Kövérről)
www.youtube.com/watch?v=CkeVEdyEi-c&t=2s
.
Annyit azért:
.
Az "ÉRTÉKMEGŐRZŐK BANDÁJA" kritizálja a társadalom azon rétegét, akik rossz néven veszik az ALIBABA és a "rablói" átverő showját!!!
mackoka46
A nihilisták azok, akiknek annyija van az annyit is ér ? Nem jön ki a matek. Ki adna orbáncért több tonna aranyat ? Trágyából se érne többet saját súlyától.
cs.n.
Vajh' miért pont az oroszoknál bukkant fel újra a fideszes nihilistázás? Talán mert onnan indult: 444.hu/2016/09/14/orban-a-nihilistazast-is-putyintol-tanulta?_e_pi_=7%2CPAGE_ID10%2C9363457038
DR Eric CARTMEN
Beteg ember, ez nyilvánvaló. Láttam fiatalkori képeit, már ott is gyanakvóan összehúzott, apró malacszemekkel pislogott. Belezakkant, hogy csak másodhegedűs lehetett Orbán mögött, – nyilvánvalóan önmagát tartotta a legalkalmasabbnak a vezéri szerepre a fideszben ( életem bulija-mondotta volt) de ebben a beszédhibája megakadályozta. Hebeg is meg dadog is, így nem lehet kiállni szónokolni. Azonkívül tudjuk, hogy komcsi volt, ahogy a kedves mama és papa is. Beleőrült abba, hogy a nép nem annak látja, akinek ő szeretné láttatni magát. A nép pontosan látja és tudja, hogy egy nyomorult csinovnyik, egy senki. Megúszhatta volna, ha be tudja fogni a lepcsest és nem kezd kommunistázni…”Kommunista kutya…” emlékszik mindenki. Sajnos nem büntethető. Az elmeállapota ezt kizárja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.