Ügyes reklámot akart csinálni az utóbbi időben botrányt botrányra halmozó áruházlánc, azonban ismét mellélőtt. A Lidl az egyik marosvásárhelyi plakátjára írta ki, hogy „Együtt védelmezzük a román nők szépségét”. Ez már csak azért is érdekes, mert a település ötven százaléka magyar. A magyarázat szerint ezzel a lépéssel a német áruházlánc vásárlásra buzdító PR-osztálya a magyar lakosságot próbálta megszólítani. Nos, ez nem sikerült. Az különösen szép, hogy a román nők szépségének védelmezését nem csak románul, de még magyarul is kiírták a biztonság kedvéért. A Lidl először szeptember elején került óriási botrányba, miután kiderült, hogy a német áruházlánc egyik templommal illusztrált termékéről nemes egyszerűséggel leretusálta a keresztet.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az együtt védelmezzük a magyar nők szépségét nagyobb port kavart volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szep napot
Igy kell olcson reklamozni. Csak beszeljenek rola. Amikor tej, kenyer etc. kell otthon nem igazan erdekel, hogy van e kereszt a dobozon vagy nincs. Az, hogy az egeszseges, fiatal roman nok tobbsege szep az is igaz.
desiro
Ez a hülye dubrincs hoz ide a fideSS oldalakról hülyeségeket, Románia az Románia , Magyarország az Magyarország.Igaza van a Lidl-nek.
Sziszifusz
Hogy jönne ki az, hogy ha a Lidl Romániában " Együtt védelmezzük a magyar nők szépségét" reklámszöveggel hirdetne ? Szerintem a Lidl reklám a magyar származású román nőkhöz is szólt.
karma1
@peterkelemen: 23.03 Azt hiszem, egy kicsi tevedesben vagy most! NEM a romaniai magyarok kertek ki maguknak azt, hogy a roman nok szepsegerol szol a Lidl szlogen, hanem a MAGYARORSZAGI magyar (orban-fele) media huzza le a Lidlt ott, ahol tudja.
En sem elek Magyarorszagon, de nem is varom el, hogy az uj otthonomban a magyarsagomra apellaljanak es az en szepsegemet akarjak apolgatni. A romaniai Lidl adjon a romanoknak meg minden jot, amit tud, a magyarorszagi Lidl pedig Magyarorszagon belul a magyaroknak adjon meg minden jot es elonyt. Mestersegesen csinalja a feszkot orban, nem is tudja, mennyire rosszat okoz a romaniai magyarok eletebe valo beleszolassal.
lusta
Nézzük meg közelebbről. Ha hiszi valaki, ha nem, Romániában román nők laknak. IS. Egyébként férfiak IS. A nemzetéségük az már más tészta. Mellesleg Magyarországon meg magyar nők laknak. IS. Meg férfiak IS.
Nessy
Még a végén el is hiszik a saját szövegüket, hogy nekik kell mindenkit megvédeni, akit ők magyarnak vélnek! Az, hogy azok esetleg nem kérnek ebből a "védelemből", az a kutyát sem érdekli!
A vakember és a jóakaró átkisérő esete!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.