Ügyes reklámot akart csinálni az utóbbi időben botrányt botrányra halmozó áruházlánc, azonban ismét mellélőtt. A Lidl az egyik marosvásárhelyi plakátjára írta ki, hogy „Együtt védelmezzük a román nők szépségét”. Ez már csak azért is érdekes, mert a település ötven százaléka magyar. A magyarázat szerint ezzel a lépéssel a német áruházlánc vásárlásra buzdító PR-osztálya a magyar lakosságot próbálta megszólítani. Nos, ez nem sikerült. Az különösen szép, hogy a román nők szépségének védelmezését nem csak románul, de még magyarul is kiírták a biztonság kedvéért. A Lidl először szeptember elején került óriási botrányba, miután kiderült, hogy a német áruházlánc egyik templommal illusztrált termékéről nemes egyszerűséggel leretusálta a keresztet.

(Forrás: 888.hu, durbincs által)

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Az együtt védelmezzük a magyar nők szépségét nagyobb port kavart volna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
Hogy jönne ki az, hogy ha a Lidl Romániában " Együtt védelmezzük a magyar nők szépségét" reklámszöveggel hirdetne ? Szerintem a Lidl reklám a magyar származású román nőkhöz is szólt.
karma1
@peterkelemen: 23.03 Azt hiszem, egy kicsi tevedesben vagy most! NEM a romaniai magyarok kertek ki maguknak azt, hogy a roman nok szepsegerol szol a Lidl szlogen, hanem a MAGYARORSZAGI magyar (orban-fele) media huzza le a Lidlt ott, ahol tudja.
En sem elek Magyarorszagon, de nem is varom el, hogy az uj otthonomban a magyarsagomra apellaljanak es az en szepsegemet akarjak apolgatni. A romaniai Lidl adjon a romanoknak meg minden jot, amit tud, a magyarorszagi Lidl pedig Magyarorszagon belul a magyaroknak adjon meg minden jot es elonyt. Mestersegesen csinalja a feszkot orban, nem is tudja, mennyire rosszat okoz a romaniai magyarok eletebe valo beleszolassal.
lusta
Nézzük meg közelebbről. Ha hiszi valaki, ha nem, Romániában román nők laknak. IS. Egyébként férfiak IS. A nemzetéségük az már más tészta. Mellesleg Magyarországon meg magyar nők laknak. IS. Meg férfiak IS.
Nessy
Még a végén el is hiszik a saját szövegüket, hogy nekik kell mindenkit megvédeni, akit ők magyarnak vélnek! Az, hogy azok esetleg nem kérnek ebből a "védelemből", az a kutyát sem érdekli!
A vakember és a jóakaró átkisérő esete!
durbincs
mintha itthon hölgyeknek meg férfiak hirdetnének ?
nem nagyon hallom a Tv-be se Rádióba : hogy miden magyar nő ezt használja ?
De én itt lakok ,aki rományba az meg más halhat ezek szerint ?
durbincs
Ja karma :
ha 40 éve elegánsan megpucolt magyarországról ? csapot-papot itt hagyva?
maga szerint maga itt a hiteles szószóló ? maga inkább szülőföldje, Magyarország ?,
-- Júdás banyája--?
azt rakasson már be egy szűkítő gyűrűt az arcába a rúzsos nyomvonalon ?
bár ez a zakkant butácska fején ,semmit sem segít, de legalább kevesebbet óbégatna ide ?
de a fenti actorral talán némiképp csökkenteni lehetne, a nem itt lakó, bugyuta megjelenéseit ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél