Nyolc hónapon át kínozta egy férfi a barátnője 8 esztendős kisfiát, mégpedig a gyerek anyjának aktív segítségével. A kisfiú végül belehalt a gyötrelmekbe. A kórházban kiderült: a gyerek három bordája el volt törve, két foga ki volt verve, tüdejében és ágyékában pedig légpuskalövedékeket találtak. A bőre feketés-kékes volt, teste minden pontján zúzódások voltak.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ennél a kínzásnál már az is jobb lett volna ha megöli. De a kaliforniai bíróság sincs a helyzet magaslatán, a hülyék azt mondják ne végezzék ki őket mert nem akarták megölni a gyereket - ezt mondták a sátánok.
elnyomott
@1magyar: - nálunk sincs a helyzet magaslatán sem a bíróság, sem a gyámhatóság. Nálunk is halt meg már kicsi gyerek nem egy és nem kettő anélkül, hogy bármit tettek volna. És nem kaptak sok év börtönt sem. :(
1magyar
@elnyomott: Az ilyen és hasonló szülők mit várnak majd öregkorukra? Még beb@na az a törvény, hogy kötelesek eltartani a hasonló öregeket!
dr. prédikátor
Ennek a mocsoknak a halálbüntetés se jelentene semmit! Az is kevés lenne az ilyen állatnak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.