Döbbenetes fenyegetés hangzott el a Hócipő alapítója részéről kedden – a Hír TV Egyenesen adásában – azzal kapcsolatban, hogy továbbra sincs elvtársias egyetértés a baloldalon. Teddy, azaz Farkasházy Tivadar el-elcsukló hangon azzal fenyegette meg – Olga néni „néma” asszisztálásával – a néhány százalékos apró pártokat, hogy ha nem fognak össze a szerinte szintén kis pártoknak számító MSZP-vel és DK-val, amíg csak teheti (karja bírja) felelőssé teszi őket azért a katasztrófáért, amely Fidesz-győzelem esetén éri az országot. Az önmagát királycsinálóvá előléptető egykori humorista bohózata itt nem ért véget, mert fény derült arra is, hogy a Hócipő fura ura kit jelöl miniszterelnöknek – bizonyára a Hócipő párt nevében -, aki mögé mindenki álljon be, mert különben Teddy jóindulatának vége! A Simicska tévéjéhez továbbra is hű nézők szíve minden bizonnyal a ballibbhez dörgölőző Vona Gáborért dobbant volna, Teddy azonban előrukkolt zseniális ötletével, megnevezte a befutóra nyerő tippet,...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

73 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
magyaridok,durbincs... Meg szerencse, hogy Teddy velemenyet nem ez a ket ketes egyen fogja meghatarozni...:o)))
Teddy akkor is humorista lesz, amikor orbanrol mar csak a kivegzeserol szolo videok jarnak korbe, mint a Karpatok Geniuszarol, 89 karacsonyan...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
Egyébként mi is a baj ezzel a véleménnyel?
Ha kigúnyolódták magukat a kedves kommentelők, erre is kíváncsi lennék...
karma1
magyaridok,durbincs... Meg szerencse, hogy Teddy velemenyet nem ez a ket ketes egyen fogja meghatarozni...:o)))
Teddy akkor is humorista lesz, amikor orbanrol mar csak a kivegzeserol szolo videok jarnak korbe, mint a Karpatok Geniuszarol, 89 karacsonyan...
kripton
Farkasházy nem humorista, hanem egy demokratát játszó, gerinc és jellem nélküli szarházi. A kádári időkben is ő volt a Magyar Rádióban a Rádiókabaré szerkesztője. Havas Henrik a másik féreg.
karma1
@kripton: Teddy az I. Humorfesztivalon volt gyoztes, es EZERT lett a radioban a Radiokabare szerkesztoje. Selmeczi is, es meg sokan masok, akikkel a Hocipot a teljes sajat erejebol alapitotta meg es viszi tovabb.
Az elcsuklo hangja pedig MINDIG "elcsuklik", mert gyenge a gegeje, ill. a hangszala...
Havas Henrik egy fereg, de itt nem rola van szo.
Nessy
@kripton: A régi Rádió kabaré szinvonala magasabb volt, mint a mostani pénteki Orbán felolvasásé! A parlamenti plenáris ülések, kormányinfók meg már lassan tragikomédiába hajlanak! Arról nem is beszélve, tudtuk, ez csak vicc, bár van komoly alapja is!
relatív
Érdekes (?), hogy egyesek - és jellemzően egy ismert törekvés hívei - véleménye mindenről csak a gyűlölet mentén domborodik ki, bárkiről IS legyen szó !

Azt gondolom amíg ilyen közélet az uralkodó hazánkban, addig értelmes érvekkel semmit sem lehet elérni...

A csak egy irányú véleményt elfogadók a haza érdemi építésére alkalmatlanok, így semmiféle ténnyel sem foglalkoznak, az őket nem józanítja ki !

Manapság - természetesen - semmiféle ideológia nem vezérli a vezetőt ( ilyen értelmes gondolatok igen távol állnak a mindenáron gazdagodni vágyótól ), így a közélet mint mint pillangó szálldos egyik hülye törekvésről a másik hülye tettre, ami viszont a híveknek mint a vezérlő ima jelenik meg behatárolt gondolatviláguknak !

Látható, amint minden ' jelenség '-re ez a stáb mint medve a mézre, úgy reagál, még a minimális saját érdekük ellenében IS !
NaponTamas
Ez nem arra ment,hogy a fidesznek szerezzen szavazatot ? Ugyan hâny szàzan szavaznànak egy összefogàsra ahol Bajnait a parlament közelébe engedik ? Még kiderül hogy Farkashàzy Orbàn fan ...

.
kripton
@karma1: Egy embertipusról van szó, amilyen Farkasházi és Havas és Hofi. Aki Aczél elvtárs jóváhagyásával és engedélyével tették amit tettek, "bizonyítva" a sajtó és a szólásszabadság magyarországi virágzását. Cinkosok voltak.
A Rádióban csak az lehetett szerkesztő, akit a Párt jóváhagyott.
Nessy
@kripton: ma nemcsak a rádióban, de a Tv-ben, az újságokban is csak az lehet.
Jó, nem kifejezetten "párt", hiszen Habony, Vajna, Mészáros állítólag " független emberek".
relatív
Olvasva a véleményeket, akadnak sötét-, buta ( mert ismerethiányosak, vagy egyenesen félretájékozottak ) -, a mai közéletet igazolni igyekvők, de - talán - egyre kevesebb sikerrel !

A zsigeri gyűlölt-vezérelt vélemény nem tud eredményes lenni, hosszú távon..., mint ez látszik a befizetésünk szórásával manipuláló vezetés nagy kudarcán IS !
namihami
@kripton: És milyen szerencse, hogy mára az írott és minden egyéb jobboldali sajtóban KIZÁRÓLAG csak a szakértelem dominálhat.
Hogy csak néhány példa: Bayer, Stefka, stb., akik persze még párttagok se voltak. Mi több, olyat se láttak életükben, aki azon a környéken járt volna.
kripton
@Nessy: Annyi eszed sincs, hogy felfogd, hogy amiről beszélsz nem azonos azzal amiről én beszélek. Majd akkor lesz azonos, ha Habonyék húsz év múlva azt állítanjákk, hogy ők mennyire betettek Orbánnak.
karma1
@namihami: Omolnar, bencsik, a szaniszlo,...:o)))
kripton
@relatív: MIlyen "kudarcról" hadoválsz te szerencsétlen?
karma1
@kripton: Inkabb vilagits, az talan meg megy neked...:o((
kripton
@karma1: Ezen az alapon felsorolhatnád az egész 1990 előtt született magyar lakosságot. Mindenki szem volt a láncban. Csak van aki elismeri, van aki hazudik.
kripton
@karma1: Inkább hallgass, az talán megy neked. :o((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
namihami
@kripton: ma 11.00 Ez igaz. Az országban mindenki, aki dolgozott (kivéve a KMK-sokat) kiszolgálta a rendszert. A különbség csak annyi, hogy mára nem ők a leghangosabb komcsiutálók. Ma is általában azt teszik, amit akkor: dolgoznak és nem ugatnak.
Tudod: Ahol eszünk, ott nem sz@runk. Pláne nem ugyanazt a tányért használjuk mindkét célra.
elnyomott
@kripton: - várom az elsöprő érvet, amiért Farkasházy véleménye nem helytálló. Nem az emberről érdekel a véleményed, hanem a véleményéről.
kripton
@elnyomott: Véleményem egy szarházi véleményéről? Nincs. Róla van. De az téged meg nem érdekel.
kripton
@namihami: És szerinted mi volna az az "ugyanaz a tányér"?
elnyomott
@kripton: - a cikk témája Farkasházy véleménye. Nincs mondanivalód, ehhez képest itt mocskolod a billentyűdet. Kevered a sz@rt.
kripton
A cikk címe: "Farkasházy egy zseni." Én erre cuppantam rá.
Nevezett bármiről történő bármilyen megnyilvánulását érdektelennek, egy demens elme termékének, szellemi ürüléknek tartom.
Tessék neked, vélemény helyett! :-)
namihami
@kripton: A gengszterváltás előtt a szocialista vezetők, utána a mai fideszes-górék s..ének a szapora tisztogatása. Bár, ha kicsit megkapirgáljuk, a nagyrésze a két garnitúrának, ugyanaz.
elnyomott
@kripton: - elfogult, szélsőséges, közönséges alak vagy.
Mert nincs olyan, hogy valakinek mindenben igaza van -- és olyan sincs, hogy semmiben.
Neked nincs most itt igazad.
Nem mered a véleményed leírni, hogy mit is gondolsz az összefogásról. Vagy azért, mert hatalompárti vagy, vagy azért, mert antiszemita.
Bármelyik is, te itt nem fórumozó, nem beszélgető, nem vitázgató vagy, hanem közönséges provokátor. Ezért az itteni véleményed az emberről hiteltelen és teljességgel fölösleges.
kripton
DE!
Ha teszem azt, másvalaki mondta volna, akkor azt mondanám, hogy hülyeség. Egyrészt azért, mert abban igazavan Botkának, hogy ezek a kis pártok nem Orbánt akarják leváltani (azt ők is tudják hogy az nem megy), hanem egyszerűen négy évig fizetést akarnak az államtól. A kisebbek csak párttámogatást, a kicsit nagyobbak tagjai pedig képviselői fizetést. Vagyis egymás konkurenciái.
Másrészt közöttük is vannak olyan ellentétek, amelyek megosztják a szimpatizánsaikat az együttműködésüket illetően.
Harmadrészt Bajnai már leszerepelt. Döglött lóval pedig nem lehet derbyt nyerni.
kripton
@elnyomott: Te meg egy nagy, ostoba és ápolatlan seggfej vagy, :-)
elnyomott
@kripton: A hatalomnak meg ilyenekre van szüksége, mint te. :)
kripton
Ja! És miért volnék a(z addig még meg) nem írt véleményem miatt antiszemita?
kripton
@elnyomott:
Ezt elismerésnek könyvelem el! Mert az. Örülök, hogy ilyen hatalom van Magyarországon, és büszke vagyok hogy rám van szüksége. Örömmel és élvezettel rugdalom seggbe az ellenzőit.
BOKAFOGÁSRA KÉSZÜLJ!!! :-)
relatív
@kripton: igazad van, szerencsétlenek vagyunk ( Veled együtt, csak Te azt még nem fogtad fel ), mert ebben a politikai közéletben kell élnünk !

Azt pedig - ha meg tanultál volna számolni, tudhatnád - egy ' kudarc ' ( a mások - mienk - pénzével ) az, ha több milliárd forinttal létrehozott ' levelezés ' ( ez IS félrevezetéssel terjesztve ) csak a saját hívek közül néhányat serkent válaszra !

A történelem hiteles tanulmányozása talán az emberek iránti gyűlöleted IS nagymértékben csökkenthetné ...
kripton
@relatív: Csak olyan embereket gyűlölök (szerencsére sokadmagammal), akik ártani akarnak az emberiségnek. Hagyományt, erkölcsöt, kultúrát, nemzeti tudatot rombolnak. vagyis a liberálisokat, az élősködni akaró kontinensfoglalókat, az őket ebben támogatókat...
elnyomott
@kripton: - csak egyet felejtesz el. Aki nem Orbán-párti, annak több lehet a kultúrája, mint neked, jobban szeretheti a hazáját, mint az egész bagázsotok együttvéve, hogy nem mind liberális, hogy a nemzeti tudat úgy él benne, hogy a honpolgár tiszteletre méltó akkor is, ha más a véleménye-ideológiája, hite. Hogy aki ellenzi a jelen hatalmat, az nem kontinensfoglalókat támogat. Hogy nem egyedül Orbán a letéteményese minden pozitívumnak. Viszont neki köszönhető az ország elszegényesedése, hogy emberek ezrei halnak meg az lerobbant egészségügy miatt, hogy gyerekek ezrei maradnak analfabéták és tudatlanok a jelen oktatási körülmények miatt, hogy emberek ezrei, akik lopnak, csalnak, hazudnak milliárdosokká lesznek. A tisztességes munkának meg nincs becsülete.
Ezt a borzalmas helyzetet erősíted te - és erre sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy hazaszeretet.
kripton
@kripton: "A történelem hiteles tanulmányozása talán az emberek iránti gyűlöleted IS nagymértékben csökkenthetné ..."

Nem tanulmányozom. Gimnáziumban tanítom. :-)
elnyomott
@kripton: - a történelem elhazudása meg az emberek iránti gyűlöleted is nagy mértékben növeli. Ezt te teszed!
kripton
@elnyomott: A liberális agymosás tipikus példája vagy. Ki kéne tőmni, és múzeumban mutogatni.
nevemnick
,,Ki kéne tŐmni"

Tanítasz?
Na hiszen...
F_Viktor
@kripton: Irod:
"Nem tanulmányozom. Gimnáziumban tanítom. :-)"

Ezert hagytam el csaladommal az orszagot 2 eve, hogy a gyerekemet ne "tanithassa" egyetlen hozzad hasonlo rohadek naci se!
kripton
Jól tetted! Vihettél volna magaddal még pár hozzád hasonló, nemzeti konzervatívot lenáciző seggfejet is! Mellesleg nem lennél szíves eltakarodni a Földről is? De ne a Holdra! Az túl közel van. Zavarna a szagod.
kripton
@nevemnick: Ügyi vagy! Észrevettél egy elütést! Van ám még több is! KERESD!!!
Jozefina
Még lehet, hogy igaza lesz. De én inkább nőt látnék szívesen, de nem biztos, hogy Bernikét!!!
kripton
@elnyomott: "a történelem elhazudása..."

A történelmet a rendszerváltásig Ságvári Spitzer Endre, mártírnak hazudott kommunista terrorista húga, Ságvári Spitzer Ágnes (MADISZ, ÁVO, MSZMP PB) történész határozta (hazudta) meg. És a csicskásai.
Ma már van VERITAS és Szakály Sándor professzor. És liberális sivalkodás.
nevemnick
@kripton: ugye? Ha tanár lennék többek közt ügyelnék az ilyen ,,bakikra".
Dühből meg nem érdemes kapkodni a klaviatúrához...
Nessy
@kripton: Minden tiszteletem a Veritasé és Szakályé, és Schmidt Máriáé.
Ettől függetlenűl egyre inkább az az érzésem, hogy pl. 1956 eseményeit egy párhuzamos univerzumban éltem át. Nem voltam kisgyerek, ma sem vagyok demens, ha úgy kezelnek is időnként állami szinten.
kripton
@nevemnick: Hűje vadj.
Én meg nyugodt, és kedélyes. Az elütések oka pedig a gyorsaságra való törekvés.
relatív
@kripton: Ha ez igaz, nagyon sajnálhatóak a tanulók, még a korosztályunktól IS jobban ...
kripton
@Nessy: '56 sokkal összetettebb volt annál, hogy fekete vagy fehér. A rendszerváltás előtti, és a mai hivatalos meghatározása is torz képet ad róla. Ebbe beletartozik Kádár szerepe is. Ma nemzetárulónak, véreskezű diktátornak állítják be. Mikor Moszkvában volt vizslatáson Münnich Ferenccel, készenlétben állt a visszatérésre Rákosi (állítólag a szomszéd szobában volt). Jobb lett volna?
Valamilyen nemzetközi kommunista összeröffenésen elrettentés gyanánt úgy tízezer kivégzést tartottak szükségesnek. Háromszáznál kevesebben lettek.
Aztán a szocialista táborban rajtunk volt a leghosszabb lánc. Mi voltunk a legvidámabb barakk.
bencemacska
@NaponTamas: ma, 10:21
Pedig az országnak, hogy ne dőljön be teljesen, rövid idő belül válságmenedzserre van szüksége.
Ha nem Bajnai, keress másikat! Nem hiszem, hogy találsz!
bencemacska
@kripton: ma , 10:29
"A Rádióban csak az lehetett szerkesztő, akit a Párt jóváhagyott."
És ma? A Párt OV monogrammal helyettesítendő?
bencemacska
@kripton: ma, 11:34
Az utolsó mondatodig egyetértek.
De, miért szerepelt le Bajnai? Ha az első szakaszban igazat mondtál, akkor azt is tudod, hogy Bajnai nem politikus. Ha az lenne, nem tudták volna az általad emlegetettek a nevében "politizálva" bennünket átverni, őt meg hátba szúrni!
Mivel ezt ő is "észrevette", kiszállt a buliból, itt hagyva az őt és bennünket átverőket a nyakunkon! Nem hiszem, hogy mégegyszer sikerül valakinek belerángatni őt a politikába!
bencemacska
@kripton: ma , 12:42
Ez egy nemzeti konzervatív vélemény?
Kiket tanítsz? Remélem vmelyik büntetés végrehajtási intézményben! Ott már nem sok kárt tudsz tenni!!!
F_Viktor
@bencemacska: Irod:
"Kiket tanítsz?"

Ma mar Magyarorsgagon, a munkaalapu tarsadalomban, ahol csak osszeszereles folyik, nem cel a tanitas, ellenben fo hangsuly lett az ideologiai neveles.
Ezert nem lepodok meg, hogy a nacik is kivehetik reszuket a nemzethy hit mantrajaba.
bencemacska
@F_Viktor: ma, 15:00
Megdöbbentő a hirdetett ideológiája (persze VERITAS és Szakály professzor!!!), de mikor közölte, hogy ezt gimnáziumban tanítja, beájultam. Még mindig kapkodom a levegőt!
Még jó, hogy csak ebéd után nyitottam ki a gépet!!!
Edmond Dantes
Erre az országra végre ráférne már pár év nyugalom.Korábban Gyurcsány és most Orbán személye olyan indulatokat gerjeszt,hogy arra már rámegy az ország.Orbán ráadásul ebben a légkörben érzi jól magát,ezért a sorosozás,plakátolás,a konzultációs handabanda.Fogalmam sincs,hogy a csendes,halk szavú, megfontolt Bajnai mire vállalkozna és mire nem,de egy biztos:a rendszerváltás elmúlt lassan harminc esztendejében a Bajnai-Oszkó páros másfél éve volt az,amikor szakmai munkát láttunk és nem politikai szarkeverést,hazudozást,hordószónoklást.Őszintén megmondták a 98-as gazdasági válság után,hogy miért kell visszavenni a tizenharmadik havi nyugdíjat (amit a gazdasági sikereket hazudozó Orbán persze azóta sem adott vissza),miért kell megszorításokat végrehajtani és mi a cél.Tisztességgel,jól kezelhető gazdasági adatokkal adták át a hatalmat (ezt még Orbán is elismerte,nem figyelt oda és véletlenül őszinte volt),260 Ft-os euróval,komoly deviza tartalékkal továbbá háromezer milliárd forintos magánnyugdíj kasszával.Ha miniszterelnöknek Farkasházy Bajnait választaná a jelenlegi kínálatokkal szemben, messze egyet értek vele.
F_Viktor
@bencemacska: En ezzel, hogy hamarosan elkovetkezik ez is, mar 2014-ben, a valasztasok- es a KLIK-esedes utan tisztaban voltam.
orbant kiszolgalni, ideologiait terjeszteni igazan egy naci szemleletu ember kepes. Nekik belefer az ertekrendjukbe.
bencemacska
@Edmond Dantes: ma, 15:18
igazad van.
De, ha 2006-ban nem Gyurcsány, hanem gipsz jakab győzi le OV-t, akkor gipsz jakab keltette volna az indulatokat, nem ő. Mert OV-nak meggyőződése, hogy eleve elrendeltetés az ő miniszterelnöksége:
Edmond Dantes
@bencemacska: Nehéz eldönteni,hogy Orbán kormányon vagy ellenzékben kártékonyabb e.
kripton
@bencemacska: Aki miniszterelnökjelöltséget vállal, az politikusnak állt. Hogy aztán visszalép, csak azt jelenti, hogy felmérte az esélyeit.
CsipkeRózsa
@kripton: azt írod:
"Harmadrészt Bajnai már leszerepelt. Döglött lóval pedig nem lehet derbyt nyerni."

Attól, hogy egy miniszterelnök már nem miniszterelnök, nem szerepelt le. Ő csak a világválságból való kilábalást vezényelte le, nem is vállalt további szerepet.

Viszont, a kedvenc miniszterelnököd, Orbán Viktor valóban egyszer már leszerepelt, mégis újból miniszterelnök lett, tehát nem számít a leszerepelés.
CsipkeRózsa
@kripton: azt írod:
"Ma már van VERITAS és Szakály Sándor professzor"

Ők a főhazudósak, még hozzáadhatod Schmidt Máriát is.
bencemacska
@kripton: ma, 17:53
2010-ben sem indult, 2014-ben nagy rábeszélésre indult, a Mesterházy meg meghekkelte.
Vele sem vitatkozott, csak a választások után átadta a magyar parlamenti helyét is meg az EU parlamenti helyét is egy- egy társának. És visszament a verseny szférába dolgozni!
Mutass még egy ilyen mai MAGYAR POLITIKUST!!!
bencemacska
@Edmond Dantes: ma, 17:44
Egyezzünk meg döntetlenben!-:)))
Egyformán kártékony mindkét esetben, míg csak lélegzik!
kripton
@CsipkeRózsa: Lenyelted a Bölcsek Kövét és valami szupertörténész vagy? Te mondod meg ,hogy mi az IGAZ és mi a hazug történelem?
CsipkeRózsa
@kripton: 18:23

Nem, a szupertörténész te vagy.
kripton
@CsipkeRózsa: Nem szuper, csak jó. Nem ideológiavezérelt, mint a Ságvári Spitzer fiókák.
CsipkeRózsa
@kripton: A Spitzer nevet milyen nagy előszeretettel hangsúlyozod többször, még jó, hogy nem vagy antiszemita. Azért az emberek többsége inkább a Ságvári nevet ismeri, jobb, ha azt írod.
kripton
@CsipkeRózsa: Azért spitzerezem, mert az volt a neve. A Ságvári, Spitzer egyik álneve volt.
Jobb, ha az emberek az igazságot tudják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.