Európa "erős emberei" nem véletlenül nem adnak pénzt az oktatásra. Sőt, inkább háborút folytatnak ellene. Ezt a csatát azonban nem nyerhetik meg, mert a riválisok úgyis megtalálják az utat az alternatívákhoz - véli a Bloomberg kolumnistája, aki a száműzött orosz milliárdos, Mihail Hodorkovszkij esetét hozza fel ellenpéldának.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Azért ami biztos, az biztos, Orbán és a többi újgazdag, külföldre küldi tanulni a csemetéit!
tudode
Az alábbi videóból, azaz Orbán Viktor brüsszeli csúcs utáni nyilatkozatából kitűnik, mi a legnagyobb oka a csalódottságának, mégpedig az, hogy
.
- NEM VOLT ARRA PÉLDA, hogy az Európai Únió elnöke konzultációra hívta "volna" a V4-eket.. (Arra számíthatott, hogy Juncker majd vele fog ketyegni!!! Vajon miért nem készítették elő a barátai, hogy nem NÉGYSZEMKÖZTI hettyenpitty lesz???)
.
Akaratlen testmozgás közepette a következőket nyilatkozta puritán szófordulatokkal, pipásan, csalódottan az M1 Rendkívüli híradójának:
.
---- Orbán Viktor miniszterelnök nyilatkozata a kétnapos brüsszeli EU-csúcs után (17 10 20)
www.mediaklikk.hu/video/orban-viktor-miniszterelnok-nyilatkozata-a-ketnapos-brusszeli-eu-csucs-utan/
.
Arra asszociál, mintha KÜLTAGOT képviselne, nem is az EU egyik TAGállamát, és ÖNHATALMILAG úgy képviseli Magyarországot, mintha NEKI csak JOGAI lennének, a KÖTELEZETTSÉGEK TELJESÍTÉSÉTŐL 100%-ban elzárkózik, de a PÉNZ, a LÓVÉ az JÁR NEKI erre, arra, amarra, mindenre, amellyel NEM SZOLGÁLJA a CSATLAKOZÁSI VÁLLALÁSOKAT annak ellenére, ahogy ő mondja, a V4-ek vele együtt való VITATHATÓ eredményeségét!!!
.
Nagyon gyengén muzsikált a JEGYZETE felolvasása nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.