IF A person is to be judged by his enemies, George Soros can feel proud. Autocrats across Eastern Europe, including his native Hungary, as well as those from China to Egypt and many in between, have expressed fear and loathing — and taken action against — the civil society organizations that Mr. Soros has generously supported for three decades. Dictators do not like Mr. Soros at all, so it is good news that he has now contributed $18 billion of his fortune to his Open Society Foundations.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
Jó kis cikk.
,,Az elmúlt évtized különösen a globális illiberalizmus emelkedő hulláma volt. A Stanford University-Hoover Intézet tudósa, Larry Diamond ezt a demokratikus recesszió évtizedére hívja. Az orosz elnök, Xi Jinping és Vladimir Putyin elnököt Törökország Recep Tayyip Erdogánt, Egyiptom Abdel Fatah al-Sissit, Kambodzsa Hun Sen-t, Nicolas Maduro Venezuelát, Orbán Viktort Magyarországot és Ilham Alijevot Azerbajdzsánról a kormány vezetői agresszíven visszaszorítva a demokráciát és az emberi jogokat. Olyan hagyományos kényszereket alkalmaztak, mint például az ártatlan emberek bebörtönzése az egyetértésért, vagy a hírekben és a közösségi médiában szabadon kifejezett nézetek. Ők is szétverték a szabadságot azzal, hogy "választásokat" rendeztek be, amelyek fel vannak szerelve; a nem független médiumok finanszírozása; a civil társadalmi szervezetek mint "külföldi ügynökök" vagy kémek címkézése; az internethez való hozzáférés blokkolása; és más titkos és innovatív technikákat."

Szép csapatba került Magyarország.
Köszi Magyarország kurmánya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.