Semmi különös, csak a Koránból idéztek a müncheni utcán... Ezért nem hidalhatóak át a hetedik századból származó és a mára Európában... A Münchenben őrjöngő muszlim semmi mást nem tesz, mint az iszlám tanításai szerint beszél. A Korán szerint (24:64) „Nem kérdés, hogy minden Allahé, ami csak van a mennyekben és a Földön.” A Korán (9:14) szerint a “hitetlenekkel” kapcsolatban ezt írja: „Harcoljatok ellenük! Allah a ti kezetek által bünteti és alázza meg őket. Titeket pedig győzelemre segít velük szemben.”

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Remenytelen vagy... Eloszor is: riposzt...Ez maga mar jelenti a bulvarsajto legaljat, mint informaciot...
Neked kicsit sem esik le a tantusz, hogy valaki csinal egy riportot a NYILT UTCAN, az illeto kb 10-szer elmondja, hogy mi lenne, ha megolne a riportot keszito ferfit, van korulottuk sok civil, tobb rendor, es ROHOGNEK RAJTA, majd az illeto elsetal onnan...Szerinted, ha annyira veresen komoly lenne a szitu, akkor ez a ket hulye siman elsetalhatott volna onnan?
picike1
" a gonoszt jóval győzd meg" Ne légy hitetlen hanem hivő !
a hitetleneket kell meggyőzni a hitre erről ir a biblia ,mert ha keresztény ember vagyok és nem teszem meg időben akkor majd a tulvilágon isten tőlem fogja ezeket a cselekedeteimet számon kérni és ott már n én állok isten itélő széke elé. a biblia és a korán nem azt kéri hogy ölj hiszen a parancs forditva szól ne ölj !@1magyar: @karma1:
1magyar
„Harcoljatok ellenük! Allah a ti kezetek által bünteti és alázza meg őket. Titeket pedig győzelemre segít velük szemben.”
Főleg ha a vezetőik még meg is engedik ezt és a nép pénzén idetelepíti őket.
1magyar
@picike1: A biblia igen, de a Korán-ból idézz te is!
Jozefina
Az biztos, hogy minden ellenséges iszlám megmozdulást gyökerestúl kell kiírtani!! Meg kell tíltani a mecsetekben nem németül beszélő imámok működését. Az ilyen +imahelyeket" be kell tiltani. Meg kell tiltani az EU-ban a csador viselését, miután az ellentétes az európai kultúrával. Ilyen kezdeményezéseket, már több helyütt is olvastam. Az összeférhetetlen embereket (családtagjaival együtt) pedig azonnal ki kell utasítani és többé be nem engedi az EU-ba.
picike1
@1magyar: a biblia vagy a korán csak egy két kivételel tér el egymástól és biztos vagyok abban hogy csak a gondolkodás és félreértés az amit másképpen cselekszik de erről kell őket meggyzőni a világ irányitás dolga lenne meg az okosabbb papok feladata . ide vezet a tudatlanság nem tud irni és olvasni azt hszi el amit rábiznak
magyarbakancs
ólom mérgezésben nem kelet volna elpusztulnia a hívő muszlimnak?
sokanvagyunk
Egyenlőtlen nagyon ez a küzdelem... - Ahol wellnesbe küldik a bűnözőt, ahol az alábbi hitben leledzenek emberek, meg is érdemlik!
„Hallottátok, hogy megmondatott: Szemet szemért, fogat fogért. Én pedig azt mondom nektek, hogy ne szálljatok szembe a gonosszal, hanem annak, aki arcul üt jobb felől, tartsd oda másik arcodat is. Ha valaki pereskedni akar veled, és el akarja venni az alsóruhádat, engedd át neki a felsőt is. Ha pedig valaki egy mérföldnyi útra kényszerít, menj el vele kettőre. Aki kér tőled, annak adj, és aki kölcsön akar kérni tőled, attól ne fordulj el.
Hallottátok, hogy megmondatott: Szeresd felebarátodat, és gyűlöld ellenségedet. Én pedig azt mondom nektek: Szeressétek ellenségeiteket, és imádkozzatok azokért, akik üldöznek titeket" (Máté 5:38-44)
Eriksson
@picike1: A bibliát és a koránt, emberek írták, másolták, fordították különböző nyelvekre, évszázadokon keresztül. Elképzelhető, hogy a mai aktuális köszönő viszonyban sincs az eredetivel.
Én úgy tudom, hogy Allah valójában egy nagyon szelíd-szolíd, jóakaratú Isten volt. Mára ez is megváltozott különböző emberek (embercsoportok) különböző érdekei szerint. Egy Isten ugye nem kérheti híveitől, hogy az ő (csak a hívők tudatában létező) érdekében, válogatás nélkül embereket öljenek.
picike1
@Eriksson: nézd vissza irásomat én ilyeneket nem irtam mint te nekem most ok
picike1
egy szóból több szó a szavakból meg mondatok keletkeznek de sokszor téves az információ sokaknak !
Eriksson
@picike1: Erre válaszoltam:
"picike1
@1magyar: a biblia vagy a korán csak egy két kivételel tér el egymástól és biztos vagyok abban hogy csak a gondolkodás és félreértés az amit másképpen cselekszik de erről kell őket meggyzőni a világ irányitás dolga lenne meg az okosabbb papok feladata . ide vezet a tudatlanság nem tud irni és olvasni azt hszi el amit rábiznak"
ma, 10:06"
picike1
@Eriksson: " a gonoszt jóval győzd meg" Ne légy hitetlen hanem hivő !
a hitetleneket kell meggyőzni a hitre erről ir a biblia ,mert ha keresztény ember vagyok és nem teszem meg időben akkor majd a tulvilágon isten tőlem fogja ezeket a cselekedeteimet számon kérni és ott már n én állok isten itélő széke elé. a biblia és a korán nem azt kéri hogy ölj hiszen a parancs forditva szól ne ölj ! ma : 1óra42 p'
kokopelli
@karma1: Nem a feliratot,hanem a két ordítót kell eredeti nyelven meghallgatni!
Perfekt német,és valószínűleg apa és fia!A kislány megpróbálja az öregebbiket
kitolni a tömegből jobbra! Mint a szalafiszták a jólétben könnyen prófétáskodnak!
..ha még német állampolgárok is...?...az ilyenek még a robbantáshoz is hülyék,
és gyávák! Szájkaratések!
Eriksson
@picike1: Nem értem, hogy ezt miért írtad nekem?
Ha az 1300 éves iszlámot (utána kellene nézni mikor vált gyilkos vallássá) akarnánk keresztényre reformálni, gondolod, hogy sikerülne? Inkább a kereszténység, mely szelídségre, jóindulatra nevel, azt kellene megreformálni, hogy a mai modern kornak megfeleljen. A mostani pápa úgy tűnik, erre tette fel az életét.
Pálinkás Pál
@karma1: Most neked nem mindegy melyik sajtó idézi,ha igaz??? És röhögni is csak addig röhögnek,amíg a selejt muszlim teljes lekinyugalommal elvágja a torkukat...Sosem gondoltam régebben,de ennek a féreg népségnek nincs helye Európában!!!
picike1
@Eriksson: a mostaniak értelmezése szétosztani a szegénységet és ők gazadagodnak általuk
Eriksson
@picike1: Hagyjuk a csodába az egészet.
picike1
@Hellcat: megvagyunk nélkülük jobban
Eriksson
@Hellcat: Orbánnak itt teljesen igaza van, nincs ebben kettős beszéd. Ő az iszlámról mint vallásról, kultúráról beszél, s nem arról a csürhéről, amely Istent, embert nem kímélve országokon át zúdul Európára.
Egyébként azt hiszem ezt a beszédet Egyiptomban tartotta.
Hellcat
@Eriksson: Ez csak magyarázkodás...ezt egyszerűen úgy hívják, hogy kétszínű hazug patkánykodás.
Eriksson
@Hellcat: Egy szöveget lehet többféleképpen magyarázni. Kinek-kinek az érdeke, vagy felfogóképessége szerint.
Mint ahogy írtam, ezt a beszédet Egyiptomban adta elő. Szerinted mi történt volna, ha ott elkezdi szidni az iszlámot?
Hellcat
@Eriksson: És az szerinted rendben van hogy külföldön mindennek kinyalja a seggét idehaza meg 180 fokos fordulatot véve uszítja az ellen az embereket amit kint még dícsért? Lásd a fenti videó...lásd még a migránsok elleni uszítás közben meg azért csak befogadták őket. Szerinted az ilyen ember nem teljesen hiteltelen? Szerintem az..
Hellcat
@durbincs: Írd le magyarul is kérlek, hogy tudjak válaszolni...köszi!
Eriksson
@Hellcat: Hallottál te már diplomáciáról?
Azért mert te haragszol valakire, attól még érthetnéd a szándékát. S ha nem akarod érteni, azt szemellenzőnek nevezik.
Hellcat
@Eriksson: Diplomácia? Azt hiszed, hogy amit itthon uszít azt nem értik meg külföldön? Ezt nevezed te diplomáciának, hogy kb minden ország egyértelműen tudja, hogy idehaza elszidja őket míg odakint nyalizik? Egyébként a qrbánnak NINCS olyan szándéka amit értékelni tudnék.
kokopelli
@Hellcat: ..nem az ő haverja a moszlem Erdogán? Passzolnak egymáshoz ,mit az ököl a szemgödörbe! A keletpakisztáni Orbán effendi és a török Erdogan basi a mérvadók!? A
pápát leß@rozzák a nagypofájú kocsmatársai,de az effendinek benyalnak a melegfoschig?
...hját igen ez a keleti primkó keresztény politika!
kokopelli
@durbincs: bhsoéízt He? híkyopdkcnjwbz6sb He? :--(((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.