Remek szolgálatot tett az utódpártozást régóta idejétmúltnak, sőt totál anakronizmusnak tartó MSZP-nek Szanyi Tibor, a párt EP-képviselője. A politikus ugyanis az ‘Ünnephez' közeledvén… szöveggel osztott meg egy olyan Facebook-posztot, aminek az illusztrációja egy ávós Köztársaság téri meglincselését bemutató fénykép. Bár az MSZP feltehetőleg nem tervez visszatérni a forradalom pufajkás stílusú gyalázásához, érdekes belegondolni, hogy az egykor a pártelnökségre is törő Szanyi milyen választói réteget akart ezzel megszólítani. Mert hogy melyik kormánypártnak hajtott ezzel hasznot, az nem is kérdés.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
A forradalomban mindkét oldal követett el emberhez nem méltó attrocitásokat. A Kádár rendszer előszeretettel mutogatta az "ellenforradalmárok" rémtetteit, majd 1989 után hangsúlyt kaptak a Kádár rendszer által elkövetett szörnyűségek. Mindkét oldal mélyen elhallgatja az általa elkövetett vandalizmust.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 12:19
A cikket nem én írtam, fogalmam sincs miért csak az egyik kormánypártot említi-:))))
OV szerint koalíciós kormányzás van. Két kormánypárt, két pártfrakció, ahogy koalíciónál illik!
DE magyar (OV) sajátosság: a két frakció felett van egy frakciószövetség, amelynek a vezetője OV, akinek minden frakciótag alá van rendelve, utasításainak betartása kötelező!
Ha nem érted, ne tőlem kérdezd, mert nekem ez magas!!!
Helyesebben : értem, értem, de fel nem foghatom...-:)))
bencemacska
@Nessy: ma, 12:38
Ahogy mondod!
De ahogy fogynak a szemtanúk, úgy lép életbe a bandzsa marcsa féle értelmezés! márpedig fogyunk!
Nessy
@bencemacska: Ez természetes, hogy az ilyen megemlékezéseken "csak a szépre emlékeznek"!
Akkoriban anyám, miután 25.-én majdnem lelőttek a Kossuth téren, bevitt a kórházba, mondván ott legalább értelmes dolgot csinálok.
A sérültet mindig megkérdeztük, hogy melyik oldalon harcolt, hogy itt ne essenek egymásnak. Pont úgy lett ellátva mindkét oldalon a sérült. Ott hallottam borzalmas dolgokat pro és kontra. De erről még ma sem beszélek. A gyerekemnek sem. Akkor hirtelen "felnőtt" lettem, mind a 18 évemmel.
Remélem, hogy az "ultrák" holnap nem verik szét a belvárost értelmetlenül.
bencemacska
@Nessy: ma, 14:19
Én sem beszélek róla.
Egyrészt azért, mert akkor saját jól felfogott érdekemben hallgatnom kellett.
Másrészt, ha akkor hallgattam, akkor most milyen jogon játsszam a hőst.
Csizmás Kond
@bencemacska: tehát nem kormánypárt van most hanem kormánykoalíció...és mivel ezt mindenki tudja szerintem ez is egy kamuizé amivel csak még jobban össze akarják zavarni a nagyérdeműt.
Nessy
@bencemacska: Tökéletesen megfogalmaztad! Köszönöm!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.