Egyszerre két rekord is megdőlt szombaton: a Bitcoin kapitalizációja átlépte a 100 milliárd dollárt, árfolyama pedig a 6000 dollárt. Mindössze nyolc napot kellett várni a lélektani 5000 dolláros rekord után, tegnap máris 6000 dollár felett járt a Bitcoin. Múlt hét közepén számoltunk be az 5000 dolláros szintről, ami érdekes módon akkor nem okozott nagy vihart a médiában, szemben a mostani 6000 dolláros csúccsal. Most ugyanis a piaci kapitalizáció rekordja is megdőlt, a Bitcoin csak egymaga átlépte a 100 milliárd dollárt, amely páratlan a maga nemében. A többi altcoinnal együtt a piac 170 milliárd dolláron van, a BTC dominanciája ennek megfelelően 59%-os. 2016 októberében a Bitcoin 630 dollár körüli árfolyamon mozgott, a tegnapi 6100 dollár tehát majdnem tízszeres növekedést jelent egy év alatt.

Forrás: coincolors.co
Feltöltő: Coincolors
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ketsegtelen nagyot lehet vele szakitani, de eleg buborek jellege van. Ugyanilyen sebeseggel ossze is omolhat az arfolyam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.