Az Amerikai Egyesült Államok elnöke bocsánatkérő levelet küldött áldozatának, ez most került nyilvánosságra.

A hirtelen napvilágra került szexuális zaklatási ügyek legfurcsábbika zárult most bocsánatkéréssel: a 93 éves, hosszú ideje tolószékben élő amerikai exelnök, az idősebb Bush írt levelet Heather Lind színésznőnek.

Ez már tényleg sok: tolószékből zaklatott egy nőt idősebb George Bush

Fotó és nyitókép: Getty Images

A fiatal nő négy évvel ezelőtt, egy tévéfelvételen találkozott az akkor már 89 éves, tolószékben ülő elnökkel – írja a 444.hu. A színésznő azóta leszedett Instagram-posztja szerint a felvétel után többen, köztük a Bush-házaspár, összeálltak egy közös fotóra. Lind állt Bush mellett, hogy egyszer csak azt érezze, "hátulról megérintett a tolószékéből, miközben ott állt mellette a felesége, Barbara". Lind beszámolója szerint az exelnök ezután még elsütött neki egy disznó viccet is, majd, miközben épp elkattintották róluk a fotót, még egy alkalommal megtapogatta.

A People bulvármagazin által megszerzett bocsánatkérő levélben Bush szóvivője úgy fogalmaz, hogy

Bush elnök soha, semmilyen körülmények között sem okozna senkinek kényelmetlenséget szándékosan, és a legőszintébben bocsánatot kér, ha megsértette Ms Lindet, amikor viccelni próbált.

Lind mostanra törölt beszámolója szerint a fenéktapogatást látva Barabara Bush úgy fogatta a szemét, mintha azt akarta volna jelezni, hogy "jaj, már megint".

A testőre azt mondta, nem kellett volna melléállnom a fotózáskor

- idézte fel a színésznő.

Lind az esetet annak idején elmesélte a kollégáinak, akikkel egy AMC-s sorozatban együtt szerepelt. Most "azoknak a nőknek a bátosága" sarkallta nyilvános megszólalásra, akik "szóban és írásban beszélni mertek az élményeikről".

(444.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.