A rendőrséget, az ügyészséget, a marosvásárhelyi sürgősség ügyeletes orvosát és a község alpolgármesterét kerestük meg az ügyben.„Az abafáji cigányok a környező falvak udvaraiba is bemennek lopni, kiszedik a terményt a földből, az emberek pedig nem mernek szembeszállni velük, mert megtámadják őket is. Még az erdőpásztorral vagy a rendőrrel is képesek szembeszállni. Veszélyes emberek ezek, senki nem mer ujjat húzni velük, mert amikor elindulnak, többen vannak és agresszívek” – mondta az elöljáró, aki úgy véli, vasárnap is valami hasonló történhetett.

Forrás: maszol.ro
Feltöltő: Equus1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
A beszámolók szerint nem egyértelmű, hogy honnan érte a lövés, nem egyformán mondják el, hogy egy v. több ember szedte össze az ágakat, Azt nem lehet ebben az esetben figyelembe venniük, hogy máskor, és mást is lopnak. Állítólag az erdő tulajdonosa tudott az ágak összeszedéséről.
Akárhogy volt, nem lehetett volna fejbe lőni a férfit!

A nagy vagyonok, pénzek ellopása hány fejet és a fejek hány fejbelövést kívánnának?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.