A botrány tovább dagad: a héten derült ki az 1987-es Nővadász rendezőjéről, James Tobackról, hogy rengeteg nőt molesztált és zaklatott szexuálisan filmes karrierje során. 

A hét elején írta meg a Los Angeles Times, hogy már több tucat színésznő vagy színésznőjelölt vádolja szexuális zaklatással az amerikai filmrendezőt, és most két újabb nagy név, Rachel McAdams és Selma Blair is bevallotta, hogy őket is inzultálta a 72 éves filmes. 

Rachel McAdams és Selma Blair is szexuális zaklatással vádol egy rendezőt

Fotók és nyitókép: Christopher Polk és Vittorio Zunino/Getty Images

Rachel McAdams még 21 éves korában találkozott a rendezővel egy hotelben egy készülő tévéműsor miatt. Miután elbeszélgettek, Toback kisétált a fürdőszobába, majd amikor visszatért, azt mondta a színésznőnek, hogy az előbb maszturbálás közben végig rá gondolt, és most látni szeretné meztelenül. McAdams elmondása szerint az egész irtózatosan kínos volt. 

Rachel McAdams és Selma Blair is szexuális zaklatással vádol egy rendezőt

Selma Blair pedig hasonló esetről számolt be: őt is egy hotelszobába invitálta a perverz filmes, és arra kérte, hogy vegye le a ruháit, sőt azt is megkérdezte tőle, hogy szexelne-e vele. Az ügy kirobbanása óta állítólag már 300 nő jelentkezett, aki szintén szexuális zaklatással vádolja James Tobacket.    

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Minő véletlen, hogy ezeknek is csak a karrierjük csúcsán jutott eszükbe, hogy velük erőszak következett be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.