Kevin Spacey körül felforrósodott a levegő az elmúlt napokban. A zaklatási botrány és a coming out után, a testvére most egy nagyon durva sztorival állt elő.

Anthony Rapp állt elő azzal, hogy Spacey erőszakoskodott vele 30 évvel ezelőtt. Az Oscar-díjas színész azt mondta, nem emlékszik az esetre, de megrázta, hogy ilyet tett, majd azt mondta, ennek nyomán rájött, hogy ideje felvállalnia homoszexualitását. 

A színész bátyja  hétfő este exkluzív interjút adott a DailyMailnek, amelyben elmesélte, hogy milyen borzalmakat kellett átélnie gyerekként.

Randall Fowler elmesélte, hogy apjuk náci volt, aki éveken át erőszakolta őt, minderről pedig anyjuk is tudott. A férfi, aki Rod Stewart imitátorként és limuzinsofőrként keresi a kenyerét azt is elmondta, gyerekkorukban igyekezett öccsét tehermentesíteni az otthoni borzalmak alól. A családban az apát háta mögött csak „teremtmény”-nek hívták.

Az apa, Thomas Geoffrey Fowler még akkor csatlakozott az amerikai náci párthoz, amikor fiai még gyerekek voltak, Adolf Hitler iránti tiszteletből pedig keskenyre borotválta bajszát és félre fésülte a haját.

Az Idahóban élő báty elmondása szerint az egész család életét befolyásolta apjuk kegyetlen viselkedése, szerinte a gyerekkorában átélt borzalmak miatt nem vállalt soha gyereket, nem akarta, hogy a „szexuális ragadozó” géneket továbbörökítse. Öccse kapcsán az interjú során elmondta, hogy Kevin érzelmileg olyan, mint „egy üres edény” soha nem volt senkivel valódi emberi kapcsolata az anyját kivéve.

„Egyikünknek sem volt esélye normálisan felnőni. Három házasságon és 40 kapcsolaton vagyok túl” – mondta Randall, „Túl sok sötétség volt otthon, abszolút nyomorúság. Kevin mindent megtett, hogy elkerülje a borzalmakat. Egy buborékot hozott létre. Egyre okosabb lett, és mindent megtett, hogy megtalálja a legjobb viselkedést. Nem voltak érzései.”

(Bors)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szep napot
Szoval az American Beauty cimu filmnek ez volt az alapja.
moareka
Mindezek elszenvedéséért az anyjuk hibáztatható...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.