A német szocdemek politikusa, a 65 éve Barbara Hendricks 2013 óta vezeti a környezetvédelmi minisztériumot és hosszú évek óta együtt él együtt, egy nála 9 évvel fiatalabb tanárnővel. (A német-francia kettős állampolgárságú nőt Valérie Vauzanges-nek hívják.) \nHendricks nem titkolta, hogy a nőkhöz vonzódik, hivatalba lépése után is beszélt erről több interjúban. Most a Rheinische Post című helyi lapra hivatkozva az MTI azt írja, hogy Hendricks összeházasodott barátnőjével az észak-rajna-vesztfáliai Kleve városában.\nA miniszter azt is elárulta, hogy kifejezetten azért hozta nyilvánosságra szexuális beállítottságát, hogy bátorítást nyújtson másoknak. \nNémetországban 2017 október 1-e óta van jogi lehetőség arra, hogy azonos neműek házasodjanak. (rp-online.de)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@durbincs: A beküldött híreid nem igazán érik el a propaganda célközönséget. Ezért fizetnek neked habos vazelin? Gondolom ezt nem ingyen csinálod, mint a szópóversenyt vagy neccharisnyáskutyákat?
SystemError
@quadrocopter: 08:37 De, másként is kitudja élni magát, de azt a fojtogatós szexet senki nem akarja látni..:)
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál két kérdőjel között - te f@sz?
SystemError
@durbincs: Baszki! Neked 10-ből 1 mondanivalódat lehet értelmezni. Ennek mi értelme részedről? Most tényleg nem basztatásből, de te minek írsz egy posztot, ha azt nem lehet értelmezni? A kérdés komoly, ez most nem vérszívás. Ennek mi értelme? Feleslegesen csinálod így! Tényleg nem tudsz írni/fogalmazni?
SystemError
@durbincs: anyádért, aki nem a kukába dobott, amikor felsírtál

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.