A helyiek a mindenszentek alkalmából a faluba látogatókat vélték bevándorlóknak, de egy helyi lakosról is azt hitték, illegális bevándorló. Számtalan bejelentés érkezett a település polgármesteréhez a napokban, hogy helyi lakosok illegális bevándorlókat véltek felfedezni a falu több pontján is. Az esetről egy Facebook bejegyzést is közzétettek a kömlői önkormányzat oldalán a lakosok megnyugtatása érdekében – írja a heol.hu. A település polgármestere a rendőrséggel együtt járt utána a híreszteléseknek. Mint utóbb kiderült, valószínűleg a migrációról szóló hírekben látottak, hallottak válthatták ki e reakciókat. Az esti órákban ugyanis a mindenszentek alkalmából a faluba látogatókat vélték bevándorlóknak, sőt, egy esetben még egy helyi lakost is. Később aztán egy nem messze kigyulladt tarlóról is úgy gondolták, migránsok okozták. A közösségi oldalon tett bejegyzésben mindenkit szeretnének megnyugtatni, aggodalomra nincs ok, az elterjedt információk nem valósak. Kömlő...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Mit tesz az orbáni gyűlöletkampány... ha nem figyel a paraszt, lassan az anyját, a testvérét, a gyerekét is migráncsnak nézi a marhábbja.
bja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@durbincs: Te meg egy halfarok vagy, te idiota barom.
Yoda69
@durbincs: Nem alacsonyodok le hozzad te szarevo.
Reszemrol lezarva a kommunikacio veled.
Mellesleg a mondat vegen pont van, nem kerdojel. Vagy neked minden egyes HSZ-od kerdes? Idiota kreten!
silber13
@Yoda69: Egy tanulatlan bunkó, aki némi baksisért ocsmánykodik pártmegrendelésre. Ebből él, mert - mint a szőröstalpúaknak általában,- a rendes munka neki felettébb büdös.
silber13
@Yoda69: De mit vársz egy ungarofób baromtól, akiknek kellene a területünk egészen aTisza vonaláig? Ócska, dákó-román pakulár,amiből csak a dákó, vagyis a genitália az igaz!
Yoda69
@silber13: En mostantol levegonek nezem ezt a barmot.
Csak off-olja a topikikat, felesleges ra idot pocsekolni.
Az is lehet hogy csak egy fideSSes robot, nem valos figura, hisz ertelmi hozzaszolasa nincs

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.