Tajaninak úgy néz ki van egy-két gondolata a nemzeti konzultációról. A magyar miniszterelnökkel hamarosan Göteborgban találkoznak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Biztos szeretné elolvasni, ezért akar vele találkozni. Rogánék már elismerték, hogy a Soros terv nincs írásba foglalva. Szóval, van amikor a fagyi visszanyal, most a Jobbikos feljelentőt hallgatták meg a Soros tervvel kapcsolatban, hogy adja elő bizonyítékait, ha már feljelentette Soros Györgyöt. :). Ő pedig kérte meghallgatni a kormánytagokat, hiszen ők hirdetik ezerrel. Remélem egyszer felelni fognak az uszító, rabló politikájuk miatt, hogy egymás ellen hergelték az embereket. Soha ennyi gyűlölet nem volt hazánkban, csak mióta Orbánék kormányoznak.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Ó jeee, ez egy csúcstalálkozó lesz.
(Méghogy a zorbánnal nem áll szóba senki!)
vukkocska
Biztos szeretné elolvasni, ezért akar vele találkozni. Rogánék már elismerték, hogy a Soros terv nincs írásba foglalva. Szóval, van amikor a fagyi visszanyal, most a Jobbikos feljelentőt hallgatták meg a Soros tervvel kapcsolatban, hogy adja elő bizonyítékait, ha már feljelentette Soros Györgyöt. :). Ő pedig kérte meghallgatni a kormánytagokat, hiszen ők hirdetik ezerrel. Remélem egyszer felelni fognak az uszító, rabló politikájuk miatt, hogy egymás ellen hergelték az embereket. Soha ennyi gyűlölet nem volt hazánkban, csak mióta Orbánék kormányoznak.
Rockxy
@vukkocska: "Soha ennyi gyűlölet nem volt hazánkban"

Ez most nem fogod lájkolni.
Soha nem volt ennyi internet kapcsolat.
Soha nem volt ennyi okostelefon, tablet, ilyen gyors információ áramlás.
De volt Kádárék alatt rengeteg gyilkosság, balhé, verekedés, amit nem írt meg az újság, nem tudott róla, csak a közvetlen környezet.
Sokkal több és erősebb, gyilkos gyűlölet volt, amibe emberek haltak bele.
Sokkal több volt a szegény és sokkal többen fagytak meg télen, főleg favakban.
Ott éltem, láttam.

De akkor még nem volt blikk, meg pesti bulvár, ellenszél, meg hasonlók.
Ami Borsodban, Szabolcsban, Jászságban történt, arról Pesten nem tudott senki, legalábbis jelentős számú ember nem.
Ma felraksz ide egy hírt, milliók olvashatják, akár valós, a hír, akár nem.
És ez csak egy portál.

Kik gyűlölködnek?
Akik megmaradtak lumpenproletárnak.
Intelligens ember nem akarja kinyírni a másikat.
A széles látókör mindenkinek jár, de a lumpenek megelégszenek a szűkkel.
És még valami.
Minden ember felelős a saját életéért, és - ha van - a kiskorú gyereke életéért, akkor is ha nem vállalja.
A civilizált lumpen legfőbb ismertetőjele a másokra mutogatás.
Fel kéne nőni már!

Előrevetítem, hogy a gúnyolódás sem a briliáns elmék végterméke! :)
vukkocska
@Rockxy: nyertél. Tényleg nem fogom lájkolni. Sem az internetkapcsolat, sem az okostelefon azért nem Magyarország érdeme, mivel mi használói vagyunk, nem a mi érdemünk. Nem akarlak nagyon statisztikai számokkal bombázni, csak tényként írom le, s nem is nagyon akarok a legmélyére menni, hiszen a bűnügyi szervek 1970 előtt elborzadtak a 45.000-es ismertté vált bűncselekmény miatt. 1970-ben 122.000, l988-ban 185.000 ismertté vált bűncselekmény történt - természetesen az ismertté vált, ebben a látencia nincs benne. Majd rohamosan emelkedtek a bűncselekmények száma, 1998-ban már elérte a 700.000-et. 2003-ban volt némi csökkenés, csökkentek a lopások száma, de ehhez hozzátartozik, hogy a lopási értékhatárokat folyamatosan lenyomták. Valamikor 2000 forint már bűncselkéménynek számított, jelenleg 50.000 forint alatt szabálysértés. Tudvalevő, hogy a vagyon elleni bűncselekmények viszik a prímet. Már nyugodtan lehet lopni 49.900 forint értékben, ez nem jelenik meg az ismertté vált bűncselekmények sorában. Gyilkosság? A felderítettség az "átkosban" meghaladta a 90 %-ot. Manapság nagyon komoly gyilkosságok tetteseit nem sikerült felderíteni. És ebben is rengeteg a látencia. A gyűlölettel kapcsolatos okfejtésedbe meg inkább nem mennék bele. Tehát igazad volt, nem lájkollak. Csak olvassál, s rájössz, mennyire falsok a következtetéseid.
cikicakk55
@Rockxy: Én sem lájkollak,viszont cáfollak. Vukkocska tudott neked statisztikát mutatni,én nem tudok,viszont elég sokat lehúztam a Kádár rendszerben. Igen,voltak bűncselekmények,sőt voltak olyanok is akik megfagytak.Viszont nem volt 4 millió mélyszegény,nem volt 500.000 éhező gyerek, nem volt közmunka,mert volt helyette rendes munka. Az igaz,hogy most van internet,de akkoriban még Amerikában sem nagyon volt,így az nem Kádár hibája volt.Akkor bűncselekmény volt a lopás,betörés,emberölés,rablás, meg mitt tudom én mi,pedig az apám rendőr volt,százados. Lényeg,hogy ma sokkal több a bűncselekmény,csak éppen nem tartják bűnnek.Gondolj arra a rengeteg milliárdra,amit jogtalanul,oligarcha,Offshore cégek nevében ,részére követnek el. Ennek következménye,hogy nagyon sok ember hal meg miattuk,csak ezt nem írják meg,mert nem tartják gyilkosságnak. Ha a Kádár rendszerben nem pofáztál bele a politikába,mert miért is tetted volna,hisz volt munka,volt egészségügy,voltak iskolák,óvodák,bölcsődék,elég orvos,stb .Lerövidítve a mondandómat.A gengszterváltás óta egyre több a bűncselekény,csak egyre kevesebb dolgot tartanak bűnnek.Tehát a régi Kádár nyaloncok most is nyaloncok,csak épp annak a pártnak a nyaloncai,akik hatalmon vannak.A kádár rendszerben aki megfagyott,aki hajléktalan lett,aki éhezett,legtöbbször magának köszönhette.Elitta,eljátszotta a fizetését, a becsületét.Nagyon kevés ember volt,aki önhibáján kívül került lehetetlen helyzetbe.inkább az volt az ok,hogy kihaltak mellőle a családtagok,és Ő bekattant,azt meg nem vették észre.A vidéki emberek meg még jobb helyzetben is voltak,mint a városiak,mert aki okosan gondolkodott,az a vidéki házak adottságait kihasználva állatokat tartott,vagy kertet,gyümölcsöst művelt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.