A New York-i magyar konzulátusnak tavaly március óta bérelnek havi 829 dollárért egy Teslát. Sikerült lefotóznunk a körülbelül 20 millió forintos csodaautót, amit Kumin Ferenc főkonzul használ. 1yls8l Az 1956-os forradalom kitörésének évfordulóján, október 23-án New Yorkban a manhattani 56-os emlékműnél tartott megemlékezést a magyar kormány. A rendezvényen Kumin Ferenc mellett beszédet mondott Seszták Miklós fejlesztési miniszter, Vizi E. Szilveszter, az MTA korábbi elnöke, valamint Nicole Malliotakis republikánus képviselőnő, és Colleen Bell, korábbi budapesti amerikai nagykövet is. Magyar diplomatarendszámos Tesla A megemlékezés idején a Riverside közelében, a 113. utcánál fotóztuk le a New York-i Főkonzulátus CKH 0001 rendszámú Tesla S luxusautóját. Az Egyesült Államokban szolgáló külföldi diplomaták számára kiadott rendszámok szisztémája alapján az autó egyértelműen a magyar főkonzulátushoz tartozik: a C betű annak a jele, hogy konzulátusi autó, a KH pedig...

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Pokorni a Hírtv-ben beszélt arról korábban, az urizálás most már nem fér bele.

Ezek a kisebb-nagyobb ügyek, hogy ki milyen órát hord, ki hova jár pihenni vagy nyaralni, vagy hogy kinek mekkora a háza, ezek nyilván az elmúlt években is tudottak voltak, de nem érdekelt senkit. Nem kötődött össze ez a korrupció vádjával. Az Amerikai Egyesült Államok kitiltása óta viszont egy ilyen metszetbe rendeződik újra ez a sok apró, egyébként korábban csak bosszantónak gondolt tény.
vs.hu/kozelet/osszes/kover-lazar-kijelentese-utan-lehet-toresvonal-a-fideszben-1221

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.