Rettenetes ausztráliai kalandjáról mesélt egy férfi a Guardiannek.

Csótány mászott a fülébe, de az igazi horror csak ezután következett
Fotó: Pixabay

Hendrik Helmer az éjszaka közepén arra riadt fel, hogy az egyik fülére nem hall. A férfi érezte, hogy van valami a fülében, de az ujjával nem érte el, hiába dugta a hallójáratába.

Később kiderült, egy kétcentis erdei csótány bújt el Hendrik fülében, ami valószínűleg a plafonról eshetett le, épp az arcára.

Kevesen tudják, hogy a csótányok nem tudnak hátrafelé mászni. Hendrik erre akkor jött rá – bár nem tudta még, hogy milyen állat van a fülében –, amikor a dög kétségbeesésében elkezdte rágni a dobhártyáját. A járat ugyanis annyira szűk volt, hogy megfordulni sem tudott benne.

A férfi a kínok kínját élte át, és bár bevetett néhány eszközt, semmi sem segített. Porszívóval nem tudta kiszippantani, és vízzel sem tudta kimosni a társbérlőt. Ami annál jobban rágta belül a szövetet, minél inkább macerálták.

Végül Helmer bement a kórházba, és mindössze 15 perc gyötrelem után kivették a döglött csótányt. A megoldást az olívaolaj jelentette, amitől a csótány megfulladt, de még a hosszú haláltusáját is meg kellett várni.

Az orvos szerint a rovar maradandó halláskárosodást is okozhatott volna a férfinak, aki az eset után nem lett csótányfóbiás, sőt, el is tette emlékbe a kis lakót, akit Rogernek nevezett el.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Zorbán fejében hány ilyen lakó lehet?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Zorbán fejében hány ilyen lakó lehet?
yazo64
@lampa laz: Agyrágó bogarak kizárva:)
lampa laz
@yazo64: Mivel olyanja, h agy, az már nincs neki, feltételezem nem is volt, így kizárólag odú lakók tudják használni a helyét átmeneti kuckónak.
ila51
@yazo64: nem tudnák kivárni az oliva olajat sem ?
papa.49
@lampa laz: Ott már csak döglött agyrágók lehetnek régen )))))))))))
GeoCravker
@yazo64: Nincsenek kizárva. Csak már éhen haltak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.