A Donald Trump amerikai elnök délkelet-ázsiai körútjáról tudósító fehér házi újságírókat nem engedték be a Ázsiai és Csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) nevű szervezet vietnami csúcstalálkozójára. A zsurnaliszták ötletes módon fejezték ki tiltakozásukat. David Nakamura, a képen szereplő tudósítók egyike így kommentált: „Imádom. Az APEC-ról kizárták az elnökkel utazó újságírókat. Ők pedig saját kezükbe vették az ügy kezelését”. Egy másik újságíró, Doug Mills egy fekete lapot tett fel Twitter-oldalára, ezzel a felirattal: „Így néz ki a vietnami APEC-csúcstalálkozóról készült kép. Üres. Nincs tudósítási lehetőség a fehér házi újságírók számára". Az egyik kizárt újságíró, Jennifer Jacobs, a Bloomberg News tudósítója saját Twitter-oldalán tette közzé a hoppon maradt újságírók „családi fotóját”. Kép megtekintése a Twitteren

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Amikor a Parlament épületében futva menekülnek a képviselők a sajtó képviselői elől és hátsó folyosókon kerülik el a kamerákat, valamint a Kormányinfonak és Taplósfütyi által ""sajtótájékoztatőnak"" nevezett kioktatáson nevezett performanszok keretében sz@rják le az újságírókat, akkor és azután kellene a honi skriblereinknek is bojkottálni az ilyen eseményeket.
Amikor az ilyen helyzetekben kizárólag a Magyar Idők, Tv2, MTv1 és hasonló nívójú ""kérdezők"" jelennének meg (persze a többiek egységes távolmaradása mellett), akkor lenne ennek értelme.
Mindaddig azt és annyit hazudnak a pofánkba a fenti ""szóvivők"", ameddig és amennyit akarnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.