Recent events in Poland and Hungary have provoked debate over democracy within individual EU states. Critics have said that Poland and Hungary are beginning to diverge from the democratic values espoused by the European Union. Will this lead to a clash with the other members of the EU? In May 2004, 10 new states became members of the EU, including Poland and Hungary, both former Communist bloc countries. They looked like they were on a straightforward trajectory to embrace Western liberal values such as social tolerance, an independent judiciary and commitment to free speech.

Forrás: bbc.com
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Jo kis elemzes, de azert ezt a szopott szar feju idiotat berakni illusztracionak (plane vacsora elott)... Haaaat,... Mi a turoert nyilatkozik ez a darab sz@r a "continent" neveben? Ki a franc kerte erre???
emerencia
Gugli barátom segített áthidalni a nyelvi problémákat. Belhoni magyarként kb. ugyanígy látom a helyzetet. Akár még büszke is lehetnék magamra, hogy Európa értékeit elfogadó ízig-vérig magyar polgár vagyok. Aki csak egy kicsit ismeri kb.4-5 millió itthon élő, ide született magyar életét, cseppet sem csodálkozik a feltételes módon.
RonaGyuri
@emerencia: külön meg kell köszönjem az első mondatodat. Itt többen nekem-estek, hogy miért teszek be eredetiben írásokat!
RonaGyuri
OH a derék matyar közszolgálat sem hallgatta el:

Megoszlanak a vélemények

Íme a bizonyíték, hogy a közszolgálat nem az angolt legalább guglival érteni tudóknak szól

A derék M1-es tüzet hányva számol be a mocsok BBC ócsmányságáról akik nem átallották Őfeneségét kritizálni. Fulladozva a felháborodástól számoltak be arról, hogy mi mindet mondtak szegényről. Majd diadalmasan közölték, hogy ezzel egyedül van a BBC, majd hosszasan idéztek egy Newswars nevű (igazán jellemző név) portálról, ahol szerintük lerántották a leplet a BBC mesterkedéseiről.. Nos túl ezen az apróságon, hogy nem éppen a legautentikusabb forrás, meg kell jegyezzen, hogy rákattintva a www.newswars.com –ra egy hónapra visszamenőleg a BBC-vel egyetlen egy cikk sem foglakozott, míg Magyarországgal egy: „Top Hungarian Politician: No More Mosques In Hungary”! =))
emerencia
@RonaGyuri: Szívesen. Sajnos a magyar média nagyrészt kormánykezekben van ezért sokszor elferdíti a mondanivalót. Nagyon sokat segítesz, ha időnként felhívod a figyelmet egy-egy hiteles idegennyelvű írásra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.