20 évvel ezelőtt, 1997-ben egy férfi bejelentette a frankfurti rendőrségen, hogy ellopták az autóját. Most meglett, de kiderült, hogy csak elfelejtette, hogy hova parkolt.

A rendőrök találtak rá az autóra egy régi ipari épület garázsában. Kiderült, hogy a tulajdonosa parkolt vele oda, csak ez kiment a fejéből, meg volt győződve róla, hogy ellopták. 

Most le akarták bontani az épületet, ezért kezdtek el nyomozni, hogy kié lehet az ott veszteglő jármű.

Elfelejtette hol parkolt, de most, 20 évvel később, végre meglett a járgány

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

A kocsi viszont mára működésképtelen, így a bezúzás sorsára jut.

(Independent.ie)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezek szerint már húsz évvel ezelőtt is kaphattak szellemi fogyatékosok jogosítványt.
A legtöbbje ma is vezet, mint azt a forgalom rendszeresen igazolja.
Rózsika Hatházi
@namihami: Nem kell ahhoz szellemi fogyatékosnak lenni. Én is jártam úgy, igaz, nem húsz év múlva találtam meg az autómat. Történt, hogy az Alkotás utcában volt dolgom és az volt az egyszerűbb, ha beállok a MOM parkolójába, ahol még sosem parkoltam. Hiába jegyeztem meg, hogy melyik lifttel mentem fel, melyik kapun mentem ki. Visszafelé mantráztam, hogy ezen a kijáraton, ezzel a lifttel, mégis mire leértem nem leltem az autómat. Csak álltam ott, mint f@sz a fűben, a kétségbeesés határán. Szerencse, hogy arra biciklizett egy garázsmester, aki segített rátalálni a drága kis ékszeres szellencémre. Meg is fogadtam, hogy többet tuti nem állok be a MOM parkolójába. :)))))
Zeta
Ez egy kocsi.
Mikor vki a sajat gyerekét hagyja el!
Haza megy és letagadja, hogy ő vitte el a gyereket! Vissza ment a gyerekért, majd nem megverték, a gyerek vigasztalók , az apát! Ez 40 éve volt. Az apának ez volt az első útja a lányával. Ráadásul mar nagyon várta is a gyereket.
Jó ez kb egy órát tartott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.