Közben az Európai Bizottság alelnöke arról ír, nem tud Soros-tervről, válaszul a migrációt csökkentő intézkedéseiket is felsorolva.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Sosem fogja megtudni az ország népe, mi hangzott ott el, mert a " vezírnek " vérében van a hazudozás és ha mégsem, ott van a mamelukok csordája, majd ők hazudnak a főnök helyett!
Hellcat
Az baszna be ha tudna olyas valamiről ami nem létezik...
relatív
Egy csökönyösen félresikeredett gondolatvilágot jó útra téríteni nem egy hálás feladat, de vannak ( voltak ) olyan nevelőtáborok, ahol azért sikert értek el többségben...

Ha valakit megrészegít a saját státusz, azt nagyon nehéz a valóságra ébreszteni, amint arra korábban IS volt már példa. Csak sajnos (?) mindegyik csúfos véget ért !

Keresni kellene egy olyan vezetőt, aki a kívánalmak lehető legjobb megvalósításáért 'dolgozik ', és nem hiszi, hogy tetteit kegyként kell értelmeznünk, hivatásaként szolgálja a választókat !
Nessy
Akkor mi már a 18500, jó pénzért az Unióba engedett "letelepedővel" minden kvótát túlteljesítettünk! Sőt, a befizetett pénz kamatostól fizetjük nekik vissza 5 év múlva!Na, ezt csinálják utánunk!
dodóka
@relatív: akkor nem egy dölyfös cigánygyereknek kellene vezetni ezt a szerencsétlen országot immár 12 éven keresztül !
namihami
Ezt a hírt se az MTI-ből, MTv1-ből, Kossuthból vagy a Tv2-ből tudtuk meg.
cikicakk55
@relatív: Így van,de ahhoz először a jelenlegit kéne valami gumiszoba szerűségbe biztonságba helyezni.Nem azért,mert féltem az életét!! Azért,hogy mielőtt fellógatják,még szépen szavalja el,hogy merre fialnak az országból kihordott nagyon nagyon sok milliárd Forint,Euró és Dollár.Ő csak hiszi,hogy mi bevesszük a maszlagot,hogy a megtáltosodott Mészáros Lölő 7 év alatt összeszedett szintén sok-sok milliárdjai azok tényleg az övé. Ugyan így Csotrogány Tóni sem saját bankszámlájára utalgatja az összes letelepedési kötvény által beszedett milliárdokat.A Habony Művekben is van pénze a csutinak. Ami itthon van,az a jéghegy csúcsa. Ha szorulna a hurok a nyakán azt itt is hagyná,csak elérje a gépet ami elviszi innen.
cikicakk55
@Nessy: Azt sem felejtsd el,hogy bevallottan jelenleg 600 migráns él az Országban különböző táborokban,2015 óta.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.