Jövő péntekre idézte be Gyurcsány Ferenc Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t és az Altus Portfólió Kft.-t vezető feleségét a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Dél-alföldi Bűnügyi Igazgatósága; Dobrev Klárát tanúként akarják meghallgatni, mivel az Altus több alkalommal nyújtott kölcsönt a hárommilliárdos költségvetési csalással gyanúsított Czeglédy Csaba érdekeltségébe tartozó Human Operator Zrt.-nek – írta a Magyar Idők szombaton. A lap a Czeglédy-ügy egyik gyanúsítottjának ügyvédjétől úgy értesült, Dobrev Klárának valószínűleg Szegeden kell választ adnia a hatóság munkatársainak kérdéseire. Az Altus Portfólió Kft. tavaly februárban csaknem nyolcvanmillió forint rövid lejáratú kölcsönt adott Czeglédy Csaba cégének, majd augusztusban további 90 millió forintot – írta a Magyar Idők, hozzátéve, hogy Gyurcsány Ferenc egyik Facebookos bejegyzéséből tudni lehet egy harmadik, idén tavasszal biztosított kölcsönről is. Mindez pedig az Altus részéről felveti a tiltott pénzügyi szolgáltatási...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Akit a FIDESZ manapság támad, biztos lehet benne, hogy jó úton jár. Szégyelleném ha dicsérnének, büszkeséggel tölt el, hogy az ellenfelük vagyok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
@durbincs: Erre ez Dobrev Klára válasza: "Sokan kérdezik: Hogy bírjátok, hogy bírod? Hát így!
Manhattan
Ez lemaradt: Sokan kérdezik: Hogy bírjátok, hogy bírod? Hát így!
Nessy
Panem et circenses! A kenyeret már ellopták, marad a plebsnek a cirkusz! Kell ez így választások előtt a migráncsok mellé.
Érdekes, a jobboldalon csupa liliomos kiscserkész van! Legalább is Polt szerint!
Manhattan
Ezt nem értem... Lemarad a vége. Akkor talán így...Sokan kérdezik: Hogy bírjátok, hogy bírod? Hát így!
Manhattan
Akit a FIDESZ manapság támad, biztos lehet benne, hogy jó úton jár. Szégyelleném ha dicsérnének, büszkeséggel tölt el, hogy az ellenfelük vagyok!
tudode
Félelmetes, v elfogadhatatlan amilyen módon megkísérlik ALÁZNI, korábban a választások előtt jól bevált KARAKTER GYíLKOLÁSZNI azokat a pártokat, AKIKET HADICSELLEL leamortizált, A BŐRÉBŐL KÉPTELEN KIBÚJÓ "falusi gyerek", na NEM PÁRTLÓVÉBÓL, MINDANNYIUNK KÖZPÉNZÉBŐL. Erre utal az is, hogy
.
---- Jól eldugta az Origó a helyreigazítást Czeglédy ügyében
hvg.hu/itthon/20171027_origo_czegledy_helyreigazitas
.
Sőt a "szarkák" azt éneklik, hogy
.
--- hadicselből zárolták a lóvét, iratokat, és emiatt NEM TUDTA JÁRANDÓSÁGÁT valójában 11 diáknak kifizetni, amely MAJD A VÁLASZTÁS UTÁN KI IS FOG DERÜLNI!!!
.
EBÜL SZERZETT JÓSZÁG, ORSZÁG EBÜL VÉSZ EL befolyásolhatósága miatt is!!!
.
Egyáltalán MI KÖZE A MÁS KÖZÉHEZ annak/azoknak, akik TÖRVÉNYESÍTETTEN VISZNEK MINDENT!???
Manhattan
@durbincs: Végül is a cél így is, úgy is az, hogy a bűnügyi rovatokban szerepeljenek.
Bármi áron! Jönnek a választások.
magyarbakancs
Az ügyészség mikkor fogja beidézni Szíjjártó Péter úr édes apját,hogy miből adott neki kölcsönt,hogy meg vásárolja a Dunakeszi házát?
namihami
Megint sikerül egy olyan szintbe belekötniük, akihez képest a teljes Fidesz-csicskahad alsókenő. Ez a nő egyedül a sarokba küldi a teljes NAV-ot. Hiszem, hogy még a férjénél is nagyobb penge. És akkor kell valami ostobaságot kreálni, amit a választás után szép csendben fognak hagyni elhalni. De addig: VAKULJ, PARASZT!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.