Kórházi ágyán fekve narancsléért akart nyúlni egy 85 éves asszony, de mostanáig tisztázatlan okokból tisztítószert ivott.

Az eset a brightoni kórházban történt. Egy szakszervezeti munkatárs azt mondta, a 85 éves nőnél a tisztítószer szívrohamot válthatott ki, ez okozhatta a halálát. A rendőrség vizsgálja az esetet, nem zárják ki az idegenkezűséget.

(Daily Mail)

Narancslé helyett, tisztítószert ivott a nő a kórházban – belehalt

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Ez nálunk elképzelhetetlen.
Tisztítószerre nincs pénze az egészségügynek.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...szerintem majd azt is kiderítik, hogy a magyar egészségügyből migráltak a hibásak...
Eladott Ország
@elnyomott: kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/10/desperate-659647_960_720.jpg
Nem szeretnék belerondítani az általános elégedettségbe, de van azért még pár aprócska probléma. Például most beszéltem egy idős otthon egyik vezető alkalmazottjával, aki azt mesélte, hogy már rettegnek, ha kórházból kerül hozzájuk új lakó. Ugyanis a múltkor konkrétan rühös volt egy bácsi, végig is fertőzött jó néhány lakót és alkalmazottat, mire rájöttek, mi a baj. Most pedig egy néni került egyenesen a kórházból az otthonba és vastagon fejtetűs volt. Ez – a rüh és a fejtetű – bizonyos osztályokon jellemző, ahol idős betegek töltenek el hosszabb időt. Ismétlem: nem a híd alól, nem aluljáróból kerülnek elő ezek az emberek, hanem a száguldó magyar gazdaság által fenntartott egészségügyi intézményből. Tetvesen, rühösen.
Tudom, jó lenne nevesíteni a kórházat is, az idősotthont is. Nem tehetem, mert emberek
munkahelyét nem veszélyeztethetem még akkor sem, ha egyébként a szél üt meg dühömben.
Abban azonban nagyjából biztos vagyok, hogy nem kivételes jelenségről van szó, hanem elég
általánosról. A pénz nem megfelelő elosztása általában ide vezet. Nincs elég orvos, főleg nincs
elég ápoló, nincs gyógyszer, fertőtlenítőszer, tisztítószer. Fejtetű van ás rüh. 2016-ban.
Bár erről nem készültek óriásplakátok, nem láttam a PestiSrácok egymásra pakolt hirdetései
között sem, de egy év alatt többen halnak meg kórházi fertőzések következtében, mint ahány
migránst egy átlagos magyar család egész életében összesen lát. Lehetséges persze, hogy a fejtetű és a rüh nem halálos betegség, bár nem nevezném az egészség zálogának. De két stadionépítés, három honvédelem és négy keresztényüldözés között nem lehetne esetleg átalakítani az egészségügyet? Mondjuk olyanra, ami működik. Mert a jelenlegi egyre kevésbé.
Lepényleső
...és még az alkoholra mondják,hogy öl?
Eladott Ország
@elnyomott: A Markusovszky Kórház azonban, az elmúlt hetekben nem sikerei révén került be a híradásokba. Több olyan eset is történt a kórház falai között, melyek megelőzhetőek lettek volna, ha a kormány nem szarja le magasról a kórház helyzetét. Ha fontosnak érezné az eszközök beszerzését, megbecsülné az ott dolgozókat. De nem és nem, számukra fontosabb az, hogy a városnak legyen egy új stadionja, amely aztán termelheti a veszteséget. Mert azt ne higgyük, hogy ez a stadion kivétel lesz és elődeivel ellentétben nyereséget fog termelni. Ugyanis szinte kivétel nélkül, minden hazai stadion veszteséges, a költségeket a helyi önkormányzatoknak kell állniuk. Képzeljük el, mennyi pénz lehet ott egy stadionra, ahol arra sincs, hogy kézfertőtlenítőt vegyenek az orvosoknak?
Dr plágium
@Eladott Ország: Nyugodj meg, stadionra mindig lesz pénz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.