Szeptember 23-án kellett volna becsapódnia a Földbe, de késik, mint a déli busz. Az összeesküvés elmélet hívei szerint az új dátum: november 18. A Nibirunak vagy X-bolygónak is hívott titokzatos égitestnek a jövendölések szerint szeptember 23-án kellett volna becsapódnia a Földbe, ezt írta meg a viágvégehívők kedvelt alapművében – az önmagát keresztény számmisztikusnak nevező - David Meade. Mint látjuk, a nagy ütközés elmaradt. Igen ám, de egy ilyen apróság az ilyen elméletek híveit nem szokta zavarni, találnak újabb dátumot. Ez a Daily Mail szerint november 19., vasárnap. Ha netán valaki a száraz november kihívását e hírre felfüggesztené, mert már úgyis mindegy, szerintünk ne tegye. A NASA szerint ilyen bolygó nem is létezik, de ha létezne is, és már belépett volna a Naprendszerbe, akkor már korábban módosította volna a bolygók pályáját, és a Föld is búcsút inthetett volna a Holdnak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@cs.n.: Innen egy lépés a ,,lapos föld,, elmélete ))))))))))
cs.n.
Mindig előveszi valaki ezt a hülyeséget. Emlékszik még valaki az 5 évvel ezelőtti majanaptáras világvégére? Akkorra is a Nibirut várták, elképesztően hülye magyarázatokkal arra, hogy miért nem látszik akkor sehol. A Nap mögött van, meg egyéb fárasztó dolgokkal. Kismillió fórumon magyarázták amatőr és profi csillagászok, hogy lehetetlen, de az idiótákat semmi nem tántorítja el.
papa.49
@cs.n.: Innen egy lépés a ,,lapos föld,, elmélete ))))))))))
cs.n.
@papa.49: Igazad van. Azt is említeni akartam, de kitöröltem, minek tetézzem még a hülyeséget? :) De ha már itt tartunk, nemzetközi konferenciát is rendeztek nemrég. És már a jövő évi is tervben van, FEIC 2018. fe2017.com/
De legalább nem égetnek máglyán tudósokat, mint a középkorban, ez is valami.
lópicigáspár
Akkor iszok még egy-két kortyot, legalább ne fájjon! :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.