Egy idős magyar asszony évek óta terrorizálja egy római társasház lakóit. Nagytestű kutyáit is beveti az akciókon, és több autó szélvédőjét is széttörte már a lakóház előtt – írja a Bors.

A nő 2010 óta tartja félelemben a Gianicolense negyed tulajdonosait. A Bors információi szerint a 62 éves magyar nő válogatott módszerekkel terrorizálja az ott élőket. Feltehetően azért lettek ők az áldozatai, mert az asszony egykoron maga is a házban élt.

Volt, hogy az utcán parkoló autók szélvédőit törte be, máskor öt nagy testű kutyáját szabadította rá a kisebb állatokra, de olyanra is volt példa, hogy egy zacskó kutyaürüléket dobott be a lépcsőházba.

Az itáliai sajtó által Andreinának nevezett, 62 éves B. P. Andreát a csendőrök hiába tiltották ki az egész negyedből, a nő továbbra is visszajár, hogy rettegésben tartsa a lakókat. Azt nem tudni, hogy mindezt miért teszi.

Forrás: Bors, Blikk

Címlapi kép (illusztráció): Pixabay cco

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Fradigege
Nagy Lajos királyunk egyik leszármazottja! Nem tűrjük a taljánok felsőbbrendűségét! Tudják, hogy hol a helyük. A foglyokat kéretik Visegrádra vitetni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
@wagabund: A migriket húzgálják ki a vízből
cikicakk55
Nálunk is tudnak nem tudomásul venni dolgokat a rend őrei,de 7 év már túl sok,még a Magyar "szaladunk mert félünk" rendőrségnél is.Minimum egy gyógykezelés valami zárt intézetben itthon már kinézett volna neki. Nem tudom ott Olaszországban az ilyet miért tűrik ennyi ideig? Lehetséges,hogy pont megrendelésre dolgozik? Valamelyik lakó esetleg rálépett egy rendőrtiszt tyúkszemére?
cs.n.
@Pálinkás Pál: Na igen, forrást meg nem írnak. Ja, de. Forrás: D. P.
Elégedjünk meg ennyivel. :)
szep napot
Vizzel tessenek meglocsolni, aztat nem szereti a cigany.
bence
Biztosan azért váltak meg tőle társasház lakói , mert gyakran alkalmazta velük szemben a fideszes módszereket ! Ezek szerint ott sem szeretik az ilyent .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.