A szegedi határrendészet szombaton este fogott el tíz határsértőt Röszke külterületén, akik egy motoros gumicsónakban próbálták átlépni a határt – közölte a rendőrség. A migránsok a település közelében található holtágon, egy motoros gumicsónakban próbálták átlépni az államhatárt. A csoport tagjai magukat szomáliai és iraki állampolgárnak vallották, azonban sem személyazonosságukat, sem magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően …A rendőrök a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően az illegális migránsokat visszakísérik az ideiglenes biztonsági határzárhoz – olvasható a police.hu-n. Szintén a szombati napon, Bács-Kiskun megyében 0 óra és 24 óra között Kelebia és Bácsalmás külterületén három esetben összesen 36 migránst akadályoztak meg abban, hogy jogellenesen Magyarország területére lépjenek.

Forrás: pestisracok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Lehet, hogy űrgebőrben célravezetőbb lett volna... :-))
csipetke
Biztos Soros tolta alájuk a gumicsónakot...:)
wagabund
Ebben az egészben az a szopás, hogy nem akad ország, amelybe vissza lehetne toloncolni őket...hiába is neveznek meg egy országot, az hallani sem akar róluk. ..az ottani hatóságok örülnek, hogy elmentek onnan a francba...ezekkel ott is csak a baj volt...most majd itt lesz..
(esetleg valami furmányos módon, az éj leple alatt brüsszelbe kellene csempészni őket, és kitenni valamelyik migránskedvelő lakása előtt)
anka
@Eladott Ország: - imádja a migránsokat...:D - mindig ilyen cikkeket rak fel, vagy ahol ölnek perverzkednek! - biztos ő is ilyen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.