“Soros milliárdokat töltött arra, hogy az EU-ban, aláássa a nemzetállamot. Amikor offshore pénzről beszélünk, amikor politikai felforgatásról beszélünk, amikor az összejátszásról beszélünk, akkor azt gondolom, hogy az brüsszeli vezetés rossz helyen kutakodik! – mondta a brit politikus

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Nigel Paul Farage
angol euroszkeptikus politikus. 2006 szeptembertől 2009 novemberéig, majd újra 2010 novemberétől 2016 szeptemberéig a brit Függetlenségi Párt (UKIP) vezetője volt.[2] 1999 óta tagja az Európai Parlamentnek (EP) Délkelet-Angliából. Az EP-ben elmondott szellemes, néha nagy vitát szító beszédeiről, valamint az Európai Uniót (EU) és annak intézményeit illető erős kritikájáról vált ismertté.[3][4] 2016-ban a Brexit-kampány egyik arca volt. (wiki)

Így már más a fekvése a mesélőnek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
hetöndöe
@Csizmás Kond: Cicus,én is most kérdeztem meg a Los Angelesben élő unokabátyámat,aki 82 óta él kint és azt válaszolta a facén,hogy marhaság amit mondasz.Engedélyezett a kettős állampolgárság.Nézz utána,mert már megint szarban maradsz szokás szerint.:-)
kokopelli
@CsipkeRózsa: Én voltam háromszor Clevelandban a 80-as években meglátogatni
őket .Meg akartak dumálni,hogy maradjak,de nem tudtam magam elhatározni,holott
a Ford-nál kezdhettem volna azonnal melózni!Azért a Niagarától New Yorkon keresz-
tül Washingtonig csak el csalinkáztunk!Egész más Amerika volt akkor...!
Csizmás Kond
@hetöndöe: ..miért nem olvasod el az összes beírást ?...habár basztatni szeretnél valakit...
Apatszerek
@Csizmás Kond: Ez már születési hibája... Mások mondják meg neki, hogy államonként mi a szokás rendje, mert egyéni tudása kevés.
hetöndöe
@Csizmás Kond: Legközelebb előbb olvass utána és azt követően szóljál hozzá,habár ez a te fajtádnál ritkaságszámba megy.:-)
hetöndöe
@Apatszerek: Neked csak egy születési hibád van,hogy megszülettél köcsög.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.