A Black Friday tökéletes alkalom, hogy tudatos pénzügyi gondolkodásra tanítsuk a gyerekeket – De mi van, ha a szülő is a vásárlási pszichózis áldozatául esik? Az Amerikából világszinten elterjedt Black Friday kereskedelmi „ünnep” gyakorlatilag elvesztette a lényegét, mire Magyarországra ért. Az Egyesült Államokban hagyományosan november negyedik csütörtökén ünneplik a Hálaadás napját, a pulykavacsorát követő pénteken pedig kezdetét veszi a karácsonyi vásárlási dömping.

Feltöltő: Karácsony Ünnepe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A hülye... csak azért vásárol, bár semmi szüksége rá vagy van már olyan cucca, mert most olcsóbb?
Black Friday---a hülyék ünnepe...
Aki Én
@namihami: Nem. A black friday nagyszerű lehetőség, ha vásárolni akarsz. A hülyék legfeljebb túlzásba esnek.
namihami
@Aki Én: Kérdés, hogy arra a termékre, abban a tipusban, szinben, stb. van-e szükséged, amit a tömegben való verekedés közben harcolsz ki magadnak.
A reklámozott termékek 80%-a régebbi, korszerűtlen, a raktárban porosodó cucc, amit röhögve nyom a kereskedő az egymást ölő vásárlók nyakába.
Nézd meg az erről készült videókat, ahol a sok hülye (mert továbbra is ez a véleményem) egymást tépi szét ""vásárlás"" közben.
Aki Én
@namihami: Alapvetően a netes vásárlást javaslom. Most például kell egy porszívó, amit a fotelből fogok megrendelni. Az olyan tömegbe akkor sem mennék, ha ingyen elhozhatnám.
A múlt pénteken már többen akcióztak új, korszerű termékkel. Pl Samsung hűtő 160 helyett 100 ért. Az nem rossz, ha kell. De ezt a neten is megteheted percek alatt, ingyenes szállítással.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.