A Fidesz szerint az Európai Parlament elfogadta a kötelező kvótákat, miközben ilyen döntés nem volt. Megkérdeztük Szájer Józsefet és Deutsch Tamást.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zeta
Ha nem lenne ennyire átlátszó a szavazatszerzés Orbán politikájában , igazat is adnék nekik. De ott vannak a menekül tstátusszal ellátottak, ott vannak az állítólagos keresztény menekültek, akikbe önti a pénzt, ott is itt is,
és ott vannak a kedvencek a mindenhonnan jöhető , bevándorlási kőtvénnyel rendelkező valaki. Aki lehet bármilyen vallásu, nemzetiségü, bőrszínű csak penze legyen. Amit Dél-Afrikától- Irakon át , Kínáig mindenütt hirdetnek, és jönnek. Pharonnal az élen.
Na ezért nem tudom elfogadni a tiltakozásukat. Majd ha egyszer nem fognak hazudni!
Addig, addig szavazni sem fogok rájuk.
Ahogy eddig sem
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Olyan hiteltelenek ezzel az egész kvóta témával!
Jelenleg mi fogjuk kamatostól visszafizetni a "letelepedési kötvény" árát, ami Orbánék már rég elköltöttek,
Természetesen ennyi pénzért már a maximális ellenőrzés, hogy hímnemű, vagy nőnemű az illető!
cikicakk55
@Zeta: Olyat ők nem tudnak,hogy nem hazudni.Már képtelenek őszintén beszélni.Még ha nagyon akarnának sem menne már nekik.Ez olyan,mint a lebénult végtag.Hiába akarja mozgatni a sérült,nem tudja,nem mozdul.
cikicakk55
@Nessy: Lehet,hogy már az sem érdekli őket! Főleg, ha talpig fekete csomagoló anyagba vannak öltözve. Lényeg,hogy fizessenek,aztán a kötelező visszaadásnál majd a nép szívja a fogát.
relatív
Hazugság hazugság hátán minden megnyilvánulásukban.

A' pénzszivattyúként ' működő letelepítési kötvény közreműködőiket viszont mindenképpen büntetőjogi felelősségre kell vonni, hiszen hatalmas károkat okoztak az országnak a politikai hátrányok mellett IS. A kötvények ' beváltását ' - annak lejártával - majd az akkori kormányzatnak kell előteremtenie, a befolyó adóinkból... !

Azok a riogatások, melyekre már az EU-ra való hivatkozásra sem szégyellnek célozni, még a ' sánta kutya ' eset ellenére sem !
hetöndöe
@relatív: Ha nagyon teátrális akarnék lenni,mint a fityfasz médiája,akkor azt mondanám,a letelepedési kötvénybiznisz az igazi hazaárulás.
RonaGyuri
Corpus delicti

Nos az sincs egészen magánál, aki a Szájer, no meg a derék Tompika érvelését komolyan veszi

Meg kell mondjam, hogy az EP múlt heti szavazása kapcsán összehozott baromság-cunami már túl megy a manapság elviselni kénytelen unortodox logikákon, hiszen ártunk és qurmányunk pribékjei úgy hazudnak az határozaról, hogy ők is tudják, hogy a netten is elérhető a határozat hivatalos szövege MAGYARUL is! =))
De az igazi gyöngyszem, hogy az index.hu megpróbálta ezt az ellentmondást a helyszínen szavazó fityesznyikek elé tárni. A derék Szájer és a kormány esze Tompika nem okozott csalódást, megoldotta azt a kérdést, hogy egy olyan határozatból, ahol a betelepítés kifejezés mint olyan első sem fordul, nem is beszélve a korlátlanságról, mégis úgy kell értemi, ahogy a propaganda nyomatja.
A csúcs a derék Tompik, aki lényegében arról is zagyvált, hogy a mocsok Soros mancsára utal Észtország kiemelt szerepe, hiszen ők a „a SOROS elnöki tisztet betöltők”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.