Több százezres migráció indulhat el, amely nem fog megállni a környező országokban - mondta a miniszter. A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy Magyarország kedvezményes hiteleket ajánlott fel, melyekből a gazdaság szempontjából kiemelten fontos vízügyi és mezőgazdasági beruházások valósulhatnak meg, és Magyarország támogatja Mianmart a nemzetközi szervezetekben is. Emellett megállapodás született arról, hogy 30 mianmari hallgató tanulhat ösztöndíjjal Magyarországon. A tárcavezető emellett elmondta, hogy több olyan magyar vállalat is megjelent a mianmari piacon, melyek a digitális gazdasági átállást segítik, tovább segítve Mianmar versenyképességének javítását.

Forrás: orientpress.hu
Feltöltő: Equus
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@nevemnick: elérhető a nyugat életszinvonala...stb! Ismerős?
"Megszüntethető a nyugat és kelet különbsége,de senki nem akar atombombát
a "nyugatra " ledobni!?...
nevemnick
@kokopelli: ,,Megszüntethető a nyugat és kelet különbsége..." ez is csak álom maradt, mint a hazug lebegtetés is.
Nessy
Támogatjuk, diákokat fogadunk, de ettől nem valószinű, hogy a buddhisták abbahagyják a muszlimok gyilkolását!
Mert a rohingják most éppen a puszta életüket próbálják menteni.
cikicakk55
Szíjjártó Elvtárs!!! Van még olyan ország amelyikből nem fenyeget bennünket migránsok áradata? Megértem,hogy a földgolyóhoz képest,ez a szinte láthatatlan kis ország valamiért vonzóvá vált minden boxos,barna,sárga, népnek,de akkor miért csak keresztül robogni akarnak rajtunk.Gondolja,hogy lehet még valamit erősíteni a magyarok gyűlöletén? Lassan már csak saját magát nem gyűlöli a Magyar.Önöket ott fen,nagyon gyűlöljük,az biztos! A többit meg majd mi eldöntjük.
Equus
@Nessy: hát... azt a fajta életvitelt, mint az övék... Roppantul hajazik a hazai cigányságéra. Nem csoda, ha senki nem örül nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.