Bill Clinton elleni perrel fenyegetőzik négy nő, tetemes összegeket kérnek a hallgatásukért. A volt elnök minden vádat tagad.

Négy nő vádolja szexuális zaklatással Bill Clintont

(Fotó: YouTube/Team Coco)

Edward Klein könyvet ír a volt amerikai elnökről. Ő szellőztette meg a szóban forgó történetet. A nők azt állítják, Clinton a tízes éveik végén zaklatta őket, amikor Ron Burkle befektetőnek dolgoztak. Clinton sokat segített a playboy hírében álló befektetőnek, és rendszeresen megfordult Burkle magángépén fiatal nők társaságában.

Klein forrásai szerint az esetek a 2000-es évek elején történtek, tehát már az után, hogy Clinton leköszönt a hatalomról.

A volt elnöknek nem ezek lennének az első hasonló esetei. A Monica Lewinsky-ügy miatt kis híján le kellett köszönnie, de korábban 850 ezer dolláros kártérítést fizetett az őt szexuális zaklatással vádoló Paula Jonesnak. 1999-ben egy nő nemi erőszakkal, egy Fehér Házban dolgozó tanácsadó pedig szexuális zaklatással vádolta.

(The Sun)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Ezt a sok "szekszuálisan zaklatott" nőt, vagy akár férfit, akinek évek múlva jut eszébe, hogy esetleg "zaklatták" azonnal börtönbe zárnám, hogy megtudják mi az igazi zaklatás. Én felháborítónak tartom azt is, hogy ilyesmin a sajtók is rögtön csámcsogni kezdenek!!!
picike1
az utálatos szoba titkok irói :Utálni valók röviden

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.