A napokban jelent meg cikkünk a brit királynő pénzügyleteiről. II. Erzsébet sokáig a világ leggazdagabb emberének számított és bizony most sem kell őt sajnálni; van mit a tejbe aprítania. Arról sem szabad megfeledkeznünk azonban, hogy a királynő és családja országa számára óriási bevételt jelent. Márkanévként évente 1,77 milliárd fontot köszönhet II. Erzsébetnek Nagy-Britannia gazdasága.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: PV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A cikk mélypontja az utalás a retardált origo.hu címére való utalás "Milliárdokat nyert már a brit királynő a lóversenyeken"! Az, hogy ártunk és qurmányunk ezen oszlopa jól jellemzi az ország PISA eredményeit, sőt a mért eredmények jobbak, mint a portál által felmutatott, az tény. Azonban ez a baromság még tőlük is sok(k)!
A magyar nyelvben, ha azokról beszélünk, akik sokat nyertek a lovin, senki sem gondol a tulajdonosok által szerzett jövedelemről. Egyértelműen a fogadók "jó-szerencséjéről" van szó. Ráadásul egy ilyen mondat egy durva és minden alapot nélkülöző inszinuáció a királynővel szemben.Lévén arra utal, hogy - ami a világon mindenütt tiltott a tulajoknak - fogadóként is szerepel! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.